Garnizon Komutanı Albay Mersincik MİTSO'da...

"MİLAS ÇOK ŞANSLI"

  Garnizon Komutanı Albay Mersincik MİTSO'da...

            Milas Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden Milas Garnizon Komutanı ve Hava Meydan Komutanı Hava Savunma Albay Muammer Mersincik, Milas'ın deniz, tarım ve kültür varlıklarına sahip olduğunu belirterek Milas'ın çok şanslı olduğunu söyledi.

            Milas Garnizon Komutanı ve Hava Meydan Komutanı Hava Savunma Albay Muammer Mersincik Milas Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel ve Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer tarafından karşılanan Albay Muammer Mersincik, göreve başladığı kısa süre içinde Milas hakkında edindiği izlenimlerini paylaştı. Milas hakkında çok olumlu izlenimler edindiği belirten Albay Mersincik, kendisinin de aslen İzmirli olduğunu ifade ederek çok kısa sürede Milas'a uyum sağladığını söyledi. Albay Mersincik "Milas'ta deniz var, tarım var, kültür var... Milas bu üçünün bir arada var olduğu ender yerlerden birisi. Bunun kıymetini bilmek lazım. Milas bu nedenle çok şanslı. Milas'ın doğal ve tarihi dokusunun korunması lazım" dedi.

            Milas ekonomisi hakkında açıklamalarda bulunan MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel de kısa sürede faaliyete geçecek Milas OSB ile Milas'ın daha da gelişeceğini belirtti. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de Albay Muammer Mersincik'in ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ederek Milas'ın en önemli ürünlerinden birisi olan zeytin ve zeytinyağına çok önem verdiklerini anlattı. Reşit Özer "Odamız Milas zeytinyağına AB'den coğrafi işaret alarak çok önemli bir başarı sağladı. Milas zeytinyağı AB'den coğrafi işaretli ilk ve tek Türk zeytinyağı oldu. Bunun Milas zeytinyağı sektörüne çok olumlu yansımaları şimdiden görülmeye başlandı. Gelecekte çok daha iyi olacak" dedi.

            Ziyaret sırasında MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel ve Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Milas Garnizon Komutanı Albay Muammer Mersincik'e, üzerinde UNESCO Geçici Dünya Mirası Listesindeki Uzunyuva Hekatomnos anıtmezarı lahitinin bir görüntüsü olan anı tabağı armağan ettiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık