Başarılı futbolcudan veda....

2017-2018 ve 2018-2019 sezonlarında Hasan Özmen başkanlığında Muğla Süper Amatör Küme Ligi şampiyonluğu yaşayan Yeni Milasspor Kulübü’nün futbol takımı kadrosunda bulunarak şampiyonlukta katkısı olan ve Milaslı taraftarlarca çok sevilen 2 Ekim 1986 Adana doğumlu 36 yaşınaki futbolcu Hasan Özkan, futbola son noktayı koyduğunu sosyal medya yoluyla duyurdu.

Başarılı futbolcudan veda....

Futbola Gaziantepspor alt yapısında başlayan, amatör ve profesyonel futbol yaşamında mücadele ettiği takımlarla şampiyonluklar yaşayan Hasan Özkan, spor muhabirimiz Hüseyin Açar'a yaptığı açıklamada futbol oynamayı bıraktığını belirterek, yeşil sahalarda futbol antrenörü olarak yine futbolun içinde olacağını söyledi.

Futbol kariyerine 2002-2004 yıllarında Gaziantep'de başlayan Hasan Özkan daha sonra amatör ve profesyonel olarak birçok spor kulübünün formasını giydi.

Mücadeleci karekteriyle tanınan futbolcu Hasan Özkan Gaziantep Gaskispor, İskenderun Antakya Belediyespor, Muşspor, Aydınspor, Azerbeycan Susaspor, Bergama Belediyespor, Bigaspor, Geliboluspor, İstanbul Bağcılarspor, Didim Belediyespor, Arhavispor, Serhat Adanaspor, İzmir Kınıkspor, Antalya Kınıkspor, Milas Beçin Esnafspor ve son olarak Yeni Milasspor futbol takımlarında oynadı.

Gaziantep Gaskispor, Bergama Belediyespor ve Yeni Milasspor takımlarında şampiyonluk sevinci yaşadı.

2018-2020 sezonlarında ilçemiz futbol takımlarından Esnafspor ile yarım dönem, Yeni Milasspor'da 2 dönem forma giyen ve şampiyonluk sevinci yaşayan başarılı sporcu Hasan Özkan'a gazetemiz adına yeni yaşamında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyoruz.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık