Yangın mağdurlarına Arçelik’ten güzel jest..

Bu yaz yaşadığımız büyük orman yangınında, diğer bazı köylerimiz yanında Bozalan mahallemizde de 10 kadar ev yandı ve kullanılmaz hale geldi. Çeşitli kurumların Belediyeler ve AFAD dolayımıyla gönderdiği yardımlar, afetzedelere dağıtılırken, bir güzel destek de ünlü beyaz eşya markası Arçelik’ten geldi. Belediye dolayımıyla Bozalan Muhtarlığı’na ulaşan Arçelik firması, Milas Bayisi Zeybekler aracılığıyla, 20 yıldır yaşadıkları Bozalan’daki Sılay sitesindeki evleri ve eşyaları yanan bir vatandaşa, çamaşır makinası ve buzdolabı gönderdi.

Yangın mağdurlarına Arçelik’ten güzel jest..

Genel merkezin İzmir Bölge Müdürlüğü kanalıyla gönderdiği iki ürünü, Bozalan’da evi ve eşyaları yanan Ayten Kılıç’a, Arçelik’in Milas Bayisi Zeybekler’in yetkilisi Cemil Zeybek tarafından, afetzedenin kaldığı konteyner evde teslim edildi.

Cemil Zeybek, “Firmamız tarafından ev ve eşyaları orman yangınında yanan ve halen bir konteyner evde yaşayan aileye gönderilen buzdolabı ve çamaşır makinesini teslim etmekten mutlu olduk. Pek çok firma da benzer çalışmaları afetzede vatandaşlarımız için yapıyorlar. Bu yardımlaşma, güzel bir duygu” derken, eşyaları teslim alan Ayten Kılıç da, “Büyük felaket yaşadık. Gördüğünüz gibi evimiz yandı, bir konteynerde kalıyoruz. Arçelik’e, bu güzel yardımı nedeniyle çok teşekkür ediyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık