Gece yarısına kadar toplantı

Milas Kaymakamlığı bünyesinde kurulan komisyon, yeni karar ve tedbirler konusunda toplantı yaptı.

Gece yarısına kadar toplantı

Milas Kaymakamı Eren Arslan başkanlığında toplanan Vefa Sosyal Destek Grubu, Cumartesi günü gece saatlerinde toplandı. Toplantıya, Milas Kaymakamı Eren Arslan, Belediye Başkanı Muhammet Tokat, İlçe Sağlık Müdürü Ergun Kırova, Jandarma Komutanı Hayrettin Fidan, Emniyet Müdürü Erman Akkaya, Yazı İşleri Müdürü Refik Koçi ile Zabıta ve Sağlık Müdürlüğü personeli katıldı. 
Koronavirüs ile mücadele amacıyla kurulan komisyonun, yeni karar ve tedbirler için toplandığı bildirildi.
Toplantıda, 65 yaş üzeri ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlara yönelik getirilen sokağa çıkma yasağı ile lokanta, restoranlar, berber ve kuaförlere gönderilen genelge kapsamında denetlemeler hakkında bilgi paylaşımı yapıldığı öğrenildi. Toplantıda ayrıca sokağa çıkma yasağı getirilen vatandaşlar için oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu hakkında görev paylaşımı yapıldığı öğrenildi.
Saatler 23.55’i gösterdiğinde halen devam eden toplantıda alınan kararlar şöyle:
1-Tüm mahalle muhtarlarından, yalnız yaşayan ve yakını olmayan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın isimlerini bildirmeleri,
2-Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ellerinde bulunan dosyalar üzerinden tespit yapılmasına, 
3- Talepleri karşılanmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarından araç ve personel görevlendirilmesine,
4- Mahalle muhtarı, din görevlisi ve okul müdürleri tarafından mahallelerde sosyal destek çalışmalarının ortaklaşa yürütülmesine oy birliği ile karar verilmiştir. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık