Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı MİTSO'da... 

            Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, partisinin Milas ilçe örgütü üyeleriyle birlikte Milas Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Tiryakioğlu tarafından karşılanan Özdağ ve Gelecek Partililer, yöre ekonomisi konusunda oda yöneticilerine çeşitli sorular yönelterek bilgi aldılar ve partilerinin görüşleri ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulundular.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı MİTSO'da... 
  • 04 August 2021, Wednesday 10:19

             Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Milas İlçe Başkanı Murat Sodra, Menteşe İlçe Başkanı Taner Akbulut, Milas İlçe Kadın Kolları Başkanı Şengül Bakkal, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Hakverdi Altuğ ve bazı ilçe yöneticileri Milas Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ettiler. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer'in TOBB'un istişare toplantısı nedeniyle Ankara'da olması nedeniyle Gelecek Partilileri MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel ile Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Tiryakioğlu konuk ettiler.

            Gelecek Partili konuklarına Milas ekonomisinin temel özelliklerini anlatan MİTSO Meclis Başkanı Başkanı Mustafa Yüksel, MİTSO olarak Milas zeytinyağına AB coğrafi işareti alarak çok önemli bir marka değeri kazandırdıklarını belirtti. Mustafa Yüksel "Tağşişli zeytinyağı satışlarının önlenmesini ve zeytinyağımıza prim desteğinin arttırılmasını istiyoruz" diye konuştu. MİTSO'nun Milas halılarının da coğrafi işaretine sahip olduğunu anlatan Mustafa Yüksel "Geleneksel bir Türk el sanatı olan Milas el halılarımızın korunup geliştirilmesi için halı dokuyanların Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenmesini istiyoruz" dedi

            Milas yöresinin ekonomisi üzerine verdiği bilgiler nedeniyle MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel'e teşekkür eden Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ partilerinin çeşitli konulardaki görüşlerini anlattı. Milas, Bodrum ve Marmaris ile birlikte Türkiye de pek çok yerde sürmekte olan orman yangılarına da değinen Selçuk Özdağ orman yangınlarının bir an önce söndürülmesini dilediklerini ifade etti.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık