Yangından mağdur olan çiftçilere yem ve saman desteği

​​​​​​​Milas Yörük-Türkmen Kültür Derneği üyeleri kendi aralarında düzenlediği kampanya ile Milas’taki orman yangınında mağdur olan çiftçi ve besicilere saman, yem ve yonca desteğinde bulunuldu.

Yangından mağdur olan çiftçilere yem ve saman desteği
  • 04 August 2021, Wednesday 10:28

Milas’ın çeşitli bölgelerinde devam eden orman yangını ile birlikte Milas halkının yardımseverliği bir kez daha gözler önüne serildi.

Milas Yörük-Türkmen Kültür Derneği üyeleri bir araya gelerek Ören bölgesindeki yangın afetinden etkilenen köylülerin hayvanlarına verilmek üzere yem, saman ve yonca toplayarak, Milas İlçe Tarım ve Orman müdürlüğü personellerine teslim etti.

Milas Yörük-Türkmen Kültür Derneği Başkanı Mevlüt Kiriş yaptığı açıklamada; “Orman yangını nedeniyle evlerinden, topraklarından olan vatandaşlara yardımlar devam ediyor. Biz de Milas Yörük-Türkmen Kültür Derneği olarak, mağdur vatandaşlarımızın hayvanları için yem, saman ve yoncayı Milas İlçe Tarım ve Orman müdürlüğü personellerine teslim ettik. Doğa ve hayvan bizsiz yaşar ama biz insanlar doğa olmadan ve hayvanlar olmadan yaşamımızı sürdüremeyiz. Dernek olarak elimizden geldiğince hem doğamız için hem de hayvanlarımız için kampanyamızı sürdüreceğiz. Allah kimseyi çaresiz bırakmasın. Gün birlik ve beraberlik günü. Derneğimiz Devletimizin ve Milletimizin her zaman yanındadır” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık