Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Genç futbolcu ölümden döndü

​​​​​​​Yeni Milasspor’un genç ve başarılı futbolcularından biri olan Yiğithan Yüksel geçtiğimiz günler içersinde Milas Baharlı Kavşağında geçirdiği trafik kazası sonrasında yaralanarak sevenlerini üzdü.

Genç futbolcu ölümden döndü

7 Temmuz Salı günü Milas Sanayi Sitesi önünde Bahalı Kavşağında Güllük’ten Milas’a dönerken orta refüje çarparak takla atan araçtan sağ çıkan Yiğithan Yüksel ve arkadaşları kazada yaralandılar. İlk tedavileri olay yerinde yapılan gençler daha sonra hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Öcal Yüksel’in oğlu olan Yiğithan Yüksel ile yaptığımız telefon görüşmesinde şu anki durumunun iyi olduğunu belirtti. Araçta 3 kişi olduklarını vurgulayan Yiğithan Yüksel, diğer arkadaşlarının da durumunun iyi olduğunu söyledi.

Yeni Milasspor Kulübünün genç futbolcusu Yiğithan Yüksel ile arkadaşlarına ve Yeni Milasspor Camiasına gazetemiz adına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Futbola 2012 yılında Yeni Milasspor kulübünde başlayan 2000 doğumlu genç futbolcu Yiğithan Yüksel, 2017-2019 sezonları arasında Muğlaspor’da profesyonelliğe adım attı.2019-2020 sezonunda yeniden Yeni Milasspor’da Amatörlüğe dönüş yapan Yiğithan Yüksel geleceğin başarılı, umud vaat eden futbolcuları arasında gösteriliyor.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis