Genç yaşına rağmen iki branşın hakemliğini yapıyor

Milas Şehit Murat İnci Anadolu İmam Hatip Lisesi son sınıfında öğrenim gören  Mehmet Tunç, sezon ortasında düzenlenen futbol ve hentbol hakemliği sınavlarına girerek hem futbol hakemi, hem de hentbol hakemi oldu.

Genç yaşına rağmen iki branşın hakemliğini yapıyor

Arkadaş çevresinde çok sevilen ve Muğla futbolunun en genç futbol hakemi olan Mehmet Tunç, 2021-2022 sezonunda futbol hakemi olduktan sonra Muğla Mahalli Ligi’nde bazı müsabakalarda yan hakem olarak görev almaya başladı.

Hentbol liginde ve okullar arası hentbol müsabakalarında hakem olarak görevine devam eden Tunç, henüz 18 yaşında olmasına rağmen iki branşı da başarıyla yürütüyor. Çiçeği burnunda hakem olan Mehmet Tunç, yaptığı açıklamada gazetemize şunları söyledi: “Sporun her branşını çok seviyorum. An itibariyle futbol hakemliği ile hentbol hakemliği  diplomalarını alarak iki branşta hakemlik yapmaktayım. Önümüzdeki yıllarda futbol ve hentbol branşları  dışında voleybol hakemi olmak için de çalışmalarımı sürdüreceğim. İleriki yıllarda her branşta hakem olmak istiyorum. Hedefim her branşta diploma almak.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık