Milas 2. Geleneksel Matematik Lig’inde sona yaklaşılıyor

Ortaokul öğrencileri arasında dayanışma ruhunu geliştirmek, matematiği sevdirmek, problemler üzerinden çoktan seçmeli değil, çoğul düşüncelerle çözümler üretmeyi ve okullar arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla yürütülen Matematik Ligi’nde 23 Mayıs’ta final maçı oynanacak.

Milas 2. Geleneksel Matematik Lig’inde sona yaklaşılıyor

28 ortaokulun 11’er kişilik takımları 13 Aralık 2021 tarihinde ilk maçlarını yapması ile başlayan lig; oynanan üst tur, çeyrek final ve yarı finalin ardından 23 Mayıs saat:13.00’te Belediye Toplantı ve Düğün Salonunda yapılacak olan final maçı ile sona erecek.

Sakarya Ortaokulu, Merkez Ortaokulu, Özel İstanbul Modern İlimler Ortaokulu, Dr. Mete Ersoy Ortaokulu takımlarının oynayacakları final maçı, lige katılan tüm öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilecek. Lige katılan tüm öğrencilere katılım belgesi, sinema ve yemek bileti takdim edilecek. 3. olan takıma 500 TL para ödülü, 3.’lük madalyası ve kupası, 2. olan takıma 750TL para ödülü, 2. madalyası ve kupası, 1. olan takıma 1000TL para ödülü 1.’lik Madalyası ve kupası verilecek. Bu zorlu seride mutlu sona ulaşan takım, Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği Matematik Ligi'nin 2'incisinde şampiyonluk kupasını kaldırıp okuluna götürecek.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık