Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Gençler, bu kez Ören ve Kırcağız’da…

CHP Milas ilçe Gençlik Kolları, Meşelik, Çomakdağ, Tuzabat, Boğaziçi, Beçin ve Selimiye’nin ardından ilçemize bağlı Ören ve Kırcağız Mahallesi’nde toplanarak, 31 Mart akşamına kadar yürütülecek seçim stratejisini tartıştılar. İl Gençlik Kolları Başkanı Bekir Perçin’in de katıldığı toplantılarda yine birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

Gençler, bu kez Ören ve Kırcağız’da…

Milas merkezde başlayan toplantıları sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Gençlik Kolları üyeleri, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler için hazırlıklara devam ediyor. Meşelik, Çomakdağ, Tuzabat, Boğaziçi, Beçin ve Selimiye’de toplanarak seçim stratejisini masaya yatıran gençler, son olarak ilçemize bağlı Ören ve Kırcağız Mahallesi’ndeki partili gençlerle bir araya geldiler. Toplantılara bu kez CHP Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı Bekir Perçin de katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Milas İlçe Gençlik Kolları Başkanı Göksel Billur, seçim öncesindeki çalışmaları belirlemek, yol haritası çizerek, seçim stratejilerini oluşturmak için toplantıların yapıldığını belirterek; “31 Mart gününe kadar bizlere dur-durak yok… Başkalarının ne yaptığına bakmaksızın, sadece kendi yaptığımız ve yapacağımızla ilgileneceğiz. Huzur içinde ve sağlıklı bir şekilde bu seçimleri atlatacak, seçimden zaferle çıkmak için tüm çabamızı ortaya koyacağız.

Her şeyden önce gençlik kolları olarak, önce biz kendi içimizde koordine olacak, sonrasında da partimizin ana kademesi, başkan adayımız ve kadın kollarımızla uyumlu bir çalışma içerisinde olacağız. Hedefimiz belli… 31 Mart akşamı bu çalışmaları zaferle taçlandırmak” derken, gençlere hitap eden İl Gençlik Kolları Başkanı Bekir Perçin de şunları söyledi:

“Aramızda ilk kez bir seçim çalışmasına katılacak arkadaşlarımız olduğu gibi, önceki dönemde bu tür çalışmaların içerisinde yer alan arkadaşlarımız da bulunuyor. Dolayısıyla deneyimli olanlar, tecrübelerini arkadaşlarına aktaracak, sahip olduğumuz birlik ve beraberliği daha da güçlendirerek 31 Mart akşamında seçimi kazanarak, partimizin bayrağını yeniden Milas Belediyesi’nde dalgalandıracağız. Kimsenin bireysel hareket içinde olmasını istemiyorum. Örgütlü mücadelenin gücüne inanan gençler olarak zafere ulaşacağımızdan eminiz.”

Yapılan toplantının son bölümünde ise, gençlik kolları üyeliğine yeni katılanlara parti rozetleri takıldı.

 

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis