Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Genel Başkan Uysal, Milas’taki seçim ofisi açılışına katıldı

Demokrat Parti Genel Başkanı-Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal’ın da katılımıyla, Demokrat Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon ve Milas Belediye Başkan Adayı Ali Doğan Serçek’e ait seçim ofisinin açılışı gerçekleştirildi.

Genel Başkan Uysal, Milas’taki seçim ofisi açılışına katıldı

Seçim ofisinin açılışı için düzenlenen törende açılış konuşmasını yapan eski dönem Muğla Milletvekili İrfettin Akar, çok partili hayata geçtiğimiz 1946 yılında başlayan süreçten günümüze kadar adeta siyasi yolculuk yaptı. Türkiye’nin her karışında, yapılan en büyük hizmetlerin Demokrat Parti ve Doğru Yol Partisi zamanında yapıldığına dikkat çeken Akar; “Dün ne yapıldıysa, bugünkü iktidar hepsini sattı. Sattı da ne yaptı? Fabrika mı yaptı? Köylünün, çiftçinin kalkınması için mi harcadı? Gittiler Ankara’nın, İstanbul’un göbeğine konutlar inşa ettiler. Bugün yaşadığımız ekonomik kriz nedeniyle yapılan konutlar da ellerinde kaldı.

Artık vatandaşa söyleyecek hiçbir sözü kalmayanlar, iktidarı kaybedeceklerini anlayanlar yerel seçimlere gözünü dikti. Ama boşa umutlanıyorlar. Çünkü benim ülkemin tüm insanları 17 yılın sonunda gelinen noktadan hiç mi hiç mutlu değiller. Dolayısıyla bir değişim istiyor bu millet. Bu isteğini de 31 Mart’ta sandığa yansıtacaktır” diyerek, Milas’ta Ali Doğan Serçek’in, Muğla’da ise Mehmet Kocadon’un Muğla Belediye Başkanı seçilmesi için eskisinden daha enerjik ve istekli olduğunu söyledi, alandaki vatandaşlardan da destek istedi.

“Yeniden üreten bir Milas olacağız”

Eski Dönem Muğla Milletvekili İrfettin Akar’ın ardından kürsüye gelen Demokrat Parti Milas Belediye Başkan Adayı Ali Doğan Serçek ise, 1994 yılında 4 pehlivanın sahaya çıktığını, kendisine kimsenin şans tanımadığını ancak Milaslıların herkesi yanıltan teveccühü ile belediye başkanı seçildiğini belirterek, konuşmasına şöyle devam etti:

“Soğuk hava deposu, mezbahana, evlendirme salonu, arıtma tesisi, havalimanı, devlet hastanesi ve daha birçok hizmetin altında Demokrat Parti ve Doğru Yol Partisi’nin imzası vardır. O dönem Milas başta olmak üzere bütün Muğla’nın ovasına elektrik çekildi. Köylü de, esnaf da ne kazandıysa, ne birikim yaptıysa o dönem yapmıştır. Bugün köylü üretmiyor, çiftçi tarlasına bile gitmiyor. Gelinen nokta, üretimden vazgeçmiş, sadece tüketime odaklanmış bir topluluk haline dönüştük. Bizim dönemimizde yeniden üretime geçeceğiz. Milas ve Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak birlikte kazandıracağımız hizmetlerin arasında ilçemizde bir de sebze ve meyve hali olacak. İşte o üretici ürünü getirip, en iyi şartlarda değerlendirecek ve kazandığının farkında olacak.

5 yıllık dönemde bir defa bile çalışanların maaşını geciktirmedim. Devraldığım dönemdeki tüm borçları ödedim. Şimdi biliyoruz ki Milas Belediyesi yine ekonomik anlamda zor durumda. Biz geldiğimizde yeniden tüm borçları ödeyecek, işçisini ve tüm çalışanlarını mağdur etmeyeceğiz.

Dün birlikte başarmıştık, bugün bir kez daha başarmak için hazırız.”

Başkan Adayı Serçek, belediye meclis üyesi adaylarını da sırasıyla anons ederek, alandaki vatandaşa tanıttı.

“Siz, 31 Mart’ta mührü, kıratın böğrüne vurun yeter”

3 dönem Bodrum Belediye başkanlığını yapan ve 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlere, Demokrat Parti’den Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Kocadon ise, Demokrat Parti’den CHP’ye ve yeniden Demokrat Parti’ye dönüşünü anlatarak başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Birbiri ardına televizyon ekranlarına çıkan başkan adaylarını görüyorsunuz. Anlattıkları, altyapı, üstyapı, çocuk parkları… Yahu zaten bunları yapmak bir belediyenin asli görevidir. Siz bu vatandaşa, siz köylüye, çiftçiye ne vereceksiniz? Onların sıkıntılarına, dertlerine hangi çareleri üreteceksiniz onu söyleyin. Bunu sadece lafta da bırakmayın. Vaat ettiğiniz projelerin kaynağını da açıklayın ki vatandaş ne ile karşılaşacağını bilsin, tercihini belirlerken doğru karar versin.

3 dönem Bodrum Belediye Başkanlığı yaptım. Sanata, kültüre, eğitime, sağlığa, spora en fazla kaynak aktaran bir belediye başkanı oldum. Bugün eğer Bodrum bir dünya markası bir kent olmuşsa, bu kardeşinizin de bunda emeği vardır. Şimdi sıra Muğla’da… Muğla merkezi ve tüm ilçelerini, bütün dünyanın gıpta ile bakacağı, metropol şehirler arasına girdireceğiz. Muğla’nın ve ilçelerinin artısını ve eksilerini biliyoruz. Bunları giderecek yol ve yöntemleri de… Bırakın diğer adaylar sallasın dursun! Siz, 31 Mart’ta mührü, kıratın böğrüne vurun yeter.”

“Bu millet çaresiz değil… Çünkü Demokrat Parti var”

Seçim ofisi açılışı ve Muğla merkez ve bazı ilçelerdeki programlara katılmak üzere bölgemize gelen Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ise, konuşmasının büyük bir bölümünü iktidarın icraatlarına ayırdı. Bu milletin; bayrakla, ezanla, cumhuriyetle, Atatürk ve demokrasi ile bir derdi olmadığını söyleyen Genel Başkan Uysal şöyle devam etti:

“17 yıldır ülkeyi yönetenlerin artık vatandaşa söyleyeceği hiçbir şey kalmadı. Dolayısıyla artık o kadar gereksiz işlerle uğraşıyorlar ki; ezana saygısızlık ettiler, yok şöyle yaptılar… Koca koca adamlar ekranlardan birbirlerine ağza alınmayacak laflar ediyor.

Biz, bu milletin derdinin ne olduğunu iyi biliyoruz. Bu millet; huzur istiyor, kardeşlik istiyor, barış istiyor. Ay yıldızlı bayrağımızın altında, kimseyle bir derdi olmadan yaşamak istiyor. Bu millet artık sizlerin söylemlerinden, çekişmelerinizden bıktı. Artık değişim istiyor. O yüzden diyoruz ki; Mahkûm değilsiniz, çaresiz değilsiniz… Çünkü Demokrat Parti var…

Genel bütçeye verdiğin katkının çok altında bir hizmet ve geri dönüşüm alan Muğla ve ilçelerinde artık değişimin zamanı gelmiştir. İşte 5 yıllık dönemde yaptıklarıyla ortada olan Bir Ali Doğan Serçek ve 3 dönemdir Bodrum’da yaptıklarıyla, eserleriyle sizlerin gönüllerinde taht kurmuş bir Mehmet Kocadon başkanlarımız. Onlar birlikte yola çıktılar. Sizlere en iyi ve en güzel hizmeti sunmak için karşınızdalar. İstedikleri makam ya da şahsi çıkarlara kavuşmak değil, sizlerden istedikleri bu hizmetleri sunmak için destek vermeniz.”

Yapılan konuşmaların ardından seçim ofisinin açılış kurdelası; Genel Başkan Gültekin Uysal, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Milas Belediye Başkan Adayı Ali Doğan Serçek, eski dönem Muğla Milletvekili İrfettin Akar, DP Milas İlçe Başkanı A. Barış Kisirlioğlu ve diğer katılımcılarla birlikte kesildi.

 

 

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis