GERİ DÖNÜŞÜM PROJE TASARIM YARIŞMASININ ŞARTLARI BELLİ OLDU

Çevre bilincinin geliştirilmesi ve çevreye duyarlılığın arttırılması adına günlük hayatta tükettiğimiz ürünlerden oluşan atık malzemelerin değerlendirilerek tekrar kullanıldığının farkına varılmasını kapsayan ve bu yolla ekonomiye katkı sağlanması düşünülen projenin şartları belli oldu.

GERİ DÖNÜŞÜM PROJE TASARIM YARIŞMASININ ŞARTLARI BELLİ OLDU
  • 30 January 2019, Wednesday 16:50

Milas Belediyesi tarafından düzenlenen proje tasarım projesinin şartnamesi gereği, başvuru sahipleri 1 Mart 2019 Cuma günü akşam mesai bitimine kadar Milas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne teslim edecekler. Projenin ödül töreni ise 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde yapılacak.

Projenin şartnamesi şöyle:

YARIŞMANIN KONUSU:

Milas Belediyesi ve Milas Belediyesi'nin ambalaj atıklarının toplanması için sözleşme imzaladığı lisanslı firma Mavi Yol Su Tic. A.Ş.'nin birlikte düzenlediği geri dönüşüm malzemelerle proje tasarım yarışmasıdır.

YARIŞMANIN AMACI:

Çevre bilincinin geliştirilmesi, çevreye duyarlılığın arttırılması hedeflenmiştir. Günlük hayatta tükettiğimiz ürünlerden oluşan atık malzemelerin değerlendirilerek tekrar kullanıldığının farkına varılması, ekonomiye katkı sağlanması.

YARIŞMA KAPSAMI:

Milas Belediyesi sınırları içindeki tüm mahallelerde yaşayan üreten 18 yaş üzerindeki kadın vatandaşlarımızı kapsar.

YARIŞMA TAKVİMİ:

Geri dönüşüm malzemeden yapılmış tasarımlara ait fotoğraflar (tüm cephelerden ayrıntılı olarak görünecek şekilde) 01.03.2019 tarihinde mesai bitimine kadar [email protected] adresine gönderilecektir.

Yarışmada değerlendirmeye giren tasarımları yapan yarışmacılarla telefonla iletişim sağlanacaktır. Söz konusu tasarımlar yarışmacılar tarafından 04.03.2019 tarihinde mesai bitimine kadar Milas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne teslim edilecektir. 

Geri dönüşüm malzemeden yapılmış tasarımlar jüri tarafından değerlendirilerek 05.03.2019 tarihinde Milas Belediyesi internet sitesinde duyurulacaktır. Değerlendirilmeye alınan tasarımlar 10. Milas Güney Ege Uluslararası Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda Milas Belediyesi standında sergilenecektir.

Dereceye giren yarışmacılara ödüller 8 Mart 2019 Dünya Emekçi Kadınlar Gününde saat 15.00 ' de 10. Milas Güney Ege Uluslararası Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarında Milas Belediyesi standında verilecektir.

KATILIM ŞARTLARI:

1. Yarışmaya Milas Belediyesi sınırları içinde yaşayan 18 yaş üzerindeki kadın vatandaşlarımız katılabilecektir.

2. Tasarımların özgün olması, daha önce yarışmaya katılmamış olması şarttır.

3. Yarışmaya Milas Belediyesi web sitesinde yer alan katılım formunu doldurarak başvurmak tüm koşulları kabul etmek anlamına gelir.

4. Yapılacak olan tasarımların malzemeleri yarışmacı tarafından temin edilecektir.

5.Yarışmaya katılacak olan tasarımların fotoğrafları 01.03.2019 tarihine mesai bitimine kadar Milas Belediyesi [email protected] adresine gönderilecektir.

6. Değerlendirilmeye alınan tasarımları yapan yarışmacılarla telefonla iletişim sağlanacaktır.  

7. Yarışmaya sunulacak tasarımlar yarışmacılar tarafından 04.03.2019 tarihinde mesai bitimine kadar Milas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ' ne teslim edilecektir. 

8. Yapılan tasarımlar 100 cm taban uzunluğu, boyu 120 cm’yi geçmeyecektir.

9. Dereceye giren tasarımlar Milas Belediyesi web sitesinden duyurulacaktır.

10. Yarışmacılar yarışmaya 1 (bir) tasarım ile katılabilirler.

ÖDÜLLER

Birincilik ödülü: Tam altın

İkincilik ödülü: Yarım altın

Üçüncülük ödülü: Çeyrek altın

Mansiyon ödülü: Gram altın

YARIŞMA İÇİN İLETİŞİM:0 252 512 8158 Temizlik İşleri Müdürlüğü          

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık