‘Gezen tavuk köy yumurtası’ projesi için protokol imzalandı…

Milas Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası ile ilçemize bağlı Çamlıbelen Mahallesi’nde Nazım Çelik’e ait ‘Gezen Tavuk Köy Yumurtası’ üreten çiftlik sahibiyle bir protokol imzalandı. Bu protokol ile oda üyeleri ‘köy yumurtasını’ vatandaşa ulaştıracak.

‘Gezen tavuk köy yumurtası’ projesi için protokol imzalandı…

Milas Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkanı Özay Sabancı ile işletme sahibi Nazım Çelik arasında imzalanan protokol ile oda üyesi bakkallara, uygun alımı avantajı sağlandı. İmzalanan protokol sonrası Oda Başkanı Özay Sabancı, tüm insanlarda doğal ürünlere bir yönelmenin oluştuğunu, özellikle gıda ve giyim konusunda insanlarda büyük bir duyarlılığın oluştuğuna vurgu yaparak; “Ülkemizde de gerek bakanlık düzeyinde, gerekse yazılı ve görsel medyada, gerekse de sivil toplum kuruluşları aracılığıyla bu duyarlılık arttırılmaya çalışılıyor. Toplum sağlığının ön planda olduğu bu noktada, Milas Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası olarak bizler de üzerimize düşeni, en azından bir yerden başlamak suretiyle yerine getirmek için harekete geçtik.

Odamıza kayıtlı bakkallarımız, aynı zamanda yumurta sepetlerinde odaya ait logo ve çiftliğin numarası, üretim ve tüketim tarihinin olması kaydıyla satışa sunulacak yumurtaları uygun alım avantajıyla temin ederek, vatandaşımızın tüketimine sunabilecekler. Tüm üyelerimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” derken, işletme sahibi Nazım Çelik de, imzalan protokolün başta ilçemizde yaşayan vatandaşlar olmak üzere tüm oda üyesi esnafa hayırlı olmasını temenni etti.

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık