“Görevinizi çok daha iyi şartlarda ve severek yapmanıza imkan sağlayacağız”

​​​​​​​Zafer Partisi Milas İlçe Teşkilatı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçedeki basın mensuplarıyla parti binasında buluştu. İlçe Başkanı Suat Yaşar, son yıllarda ülkedeki özellikle yerel basın çalışanlarının zor şartlarda görev yaptığına dikkat çekerek; “Toplumun gözü, kulağı olan sizlerin özgürce çalışacağı ortamı oluşturmak hem yöneticilerin, hem de toplumun duyarlılığıyla mümkündür. İnşallah Zafer Partisi’nin iktidarında sizlere bu ortamı sağlayarak, görevinizi çok daha iyi şartlarda ve severek yapmanıza imkan sağlayacağız” dedi.

“Görevinizi çok daha iyi şartlarda ve severek yapmanıza imkan sağlayacağız”
  • 13 January 2023, Friday 11:19

Partinin Milas İlçe Başkanı Suat Yaşar, Kadın, Çocuk ve Aile Politikaları’ndan sorumlu Başkan Nihal Öktür, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Av. Umut Çakıcı ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin katıldığı etkinlikte, İlçe Başkanı Yaşar tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Zafer Partisi Milas İlçe Başkanı Suat Yaşar; “Aslında sizlerle mesleki anlamda daha özgür olduğunuz bir ülkede böyle bir günü konuşmak ve kutlamak isterdik. Çünkü sizler toplumun tümü için doğru ve hızlı alma kaynağı, toplumsal hizmetlerde yöneticilere doğru ve yapıcı eleştirilerle yol gösteren bir mesleği icra ediyorsunuz. Ne yazık ki hem zor şartlarda görev yapıyorsunuz, hem de ekonomik olarak emeğinizin karşılığını alamıyorsunuz. Her alanda ve her meslek grubunda olduğu gibi sizler de sürekli sıkıntılarla boğuşuyor, mesleğinizi en doğru ve en iyi şekilde yapmaya gayret ediyorsunuz. Yaptığınız fedakarlık gerçekten her türlü övgüye değer. Ne yazık ki bizim ülkemizde, son yıllarda büyük bir erozyona uğrayan adalet duygusu, bu zorlukların üzerine sizlere bir kat daha sorumluluk yüklerken, bir yandan halkın doğru haber alma hakkını gözetmek, diğer yandan hukuki anlamda kendinizi korumakla yükümlüsünüz. Maddi anlamda tatminkar olmayan ücretlerle ayakta kalmaya çalışırken, manevi anlamda da karşılık bulamıyorsunuz. Her şeye rağmen bugün sizin gününüz ve Zafer Partisi Milas İlçe Teşkilatı olarak sizlerin bu özel gününüzü kutluyoruz. Umarız önümüzdeki yıllarda bugünden çok daha rahat bir çalışma ortamına kavuşur, özgürce görevinizi yerine getirirsiniz. Size bugünden sözümüz olsun. Bizim iktidarımızda bugünden daha özgür olarak görevinizi yapacaksınız” dedi.

“BAZI KURUM AMİRLERİNİ KINIYORUM”

Zafer Partisi Milas İlçe Teşkilatını kurduktan sonra diğer siyasi partiler gibi ilçedeki kurum ve kuruluşlara, sivil toplum kuruluşlarının yöneticilerine ziyarette bulunmak, varsa sorunlarını konuşmak, talep ve isteklerini alarak, toplumla paylaşmak, genel merkezimiz aracılığıyla halkımıza iletmek üzere biz de onlardan randevu almak istediklerini olumlu yaklaşanlar olduğu gibi defalarca aramalarına rağmen randevu vermeyen kurumların, kurum amirlerinin de olduğunu dile getiren Başkan Yaşar “Onlar bu kente ve kentte yaşayan insanlara hizmet etmek üzere o görevleri meşgul ediyorlar. Yani onlar devletin temsilcileridir ve herkese eşit mesafede durmak zorundadırlar. Bu anlamda bizi görmezden gelen, yok sayan bu kurum amirlerini kınıyoruz. İktidarlar değişir. Kalıcı olan milletin kendisidir. Sonsuza kadar yaşayacak olan cumhuriyetimiz ve demokrasimizdir. Gün gelecek yaptıklarından pişmanlık duyacaklardır” diyerek ilçedeki bazı kurum amirlerine yönelik sitemlerini dile getirdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık