Gülleci Şahin’in hedefi büyük!

Oktay ÇAYIRLI -

Gülleci Şahin’in hedefi büyük!

Ortaokul yıllarında başladığı ‘Gülle’ sporuna Sebahattin Akyüz Fen Lisesi yöneticileri ve beden eğitim öğretmeninin desteğiyle devam eden 17 yaşındaki Betül Şahin, Muğla Okul Sporları Atletizm yarışmalarında ilçemizi temsil edecek…

15 Mart tarihinde Muğla’da yapılacak olan Muğla Okul Sporları Atletizm yarışmalarında gülle atma dalında ilçemizi temsil eden tek sporcu olan Milas Gürel Lök Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Betül Şahin, çalışmalarını Sebahattin Akyüz Fen Lisesi Beden Eğitim Öğretmeni İbrahim Şahin’in gözetiminde ve desteğinde sürdürüyor.

 

Muğla’yı ve bölgemizi

temsil etmek istiyorum

Gülle atma sporuna ortaokul yıllarında başladığını belirten Betül Şahin, “5 yıldan beri gülle atma sporuyla ilgileniyorum. 3 yıl önce Milas’a geldim. Milas’a geldikten sonra bu sporla ilgili bir çalışma yapamamıştım. Bu yıl İbrahim Şahin hocamla çalışmaya başladık. Ayrıca spor salonunda çalışmalar yapıyoruz. İbrahim hocam başta olmak üzere Fen Lisesi yöneticilerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Milas’ı başarılı bir şekilde temsil edip Muğla ve daha sonra ise bölge temsilcisi olmak istiyorum. Ortaokuldayken 7’nci sınıfta başladığım sporu daha da ileri götürmeyi amaçlıyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık