GÜLLÜK’LÜ KADINLAR EL EMEKLERİNİ GÖRÜCÜYE ÇIKARTTI.

Milas Belediyesi tarafından açılan ücretsiz kurslarda eğitim gören kadın kursiyerlerin eserleri göz doldurdu.

GÜLLÜK’LÜ KADINLAR EL EMEKLERİNİ GÖRÜCÜYE ÇIKARTTI.

Güllük Kültür Sanat Merkezi’ndeki kurslarında yıl boyunca eğitim gören kursiyerlerin el emeklerini ve hünerlerini ortaya koydukları çalışmalar Denizcilik ve Kabotaj Bayramı etkinlikleri çerçevesinde görücüye çıktı. Vatandaşların beğenisine sunulan el emeği ürünler ilgiyle karşılandı.

Güllük Kültür Sanat Merkezi’nde 1 Temmuz Pazartesi günü Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat tarafından açılışı yapılan nakış (biçki, dikiş), ahşap şekillendirme, dekoratif ahşap süsleme, rölyef(kabartma sanatı) sergileri bir hafta boyunca açık kalacak.

Sergi açılışı öncesi kısa bir konuşma yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Sergimiz Kabotaj Bayramı kutlamaları programlarından bir tanesi. Bu anlamda Kabotaj bayramı ve sergiye katkı ve emeklerinizden ötürü teşekkür ediyorum. Sergimiz Kabotaj bayramımıza ayrı bir renk kattı. Çok güzel bir uğraş içindesiniz. Önümüzdeki süreçte de sizlerden gelen bu tür talepleri imkânlar çerçevesinde yerine getirmeye çalışacağız. Tekrar sergiye verdiğiniz destek için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Tokat tarafından yapılan konuşmanın ardından serginin açılış kurdelası kesildi ve sergi, açılışa katılanlar tarafından gezildi.

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık