Milaslılar Bu düğünde buluştu

Türk güreşine ismini altın harflerle yazdıran, ülkemize sayısız madalya kazandıran Milli Güreşçi merhum Ahmet Kozak’ın oğlu Esendal Kozak’ın kızı Nagihan’ın düğün merasimi, tüm Milaslıları buluşturdu. Muğla Milletvekilleri Prof. Dr. Metin Ergun, Süleyman Girgin ve aynı zamanda yakın akrabası olan Suat Özcan’ın da katıldığı düğünde, ilçemizdeki siyasi parti, oda ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri Kozak ailesini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Milaslılar Bu düğünde buluştu

İlçemize bağlı Karacahisar Mahallesi’nde dünyaya gelen ve Ortaklar Köy Enstitüsü’nde okuduğu yıllarda profesyonel güreş yaşamına başlayan, hatta güreş sevgisi daha ağır bastığı için öğretmen okulundan ayrılan Milli Güreşçi Merhum Ahmet Kozak’ın torunu Nagihan ile Muğla eşrafından Paşalı Ailesi’nin oğlu Sertan’ın düğün töreni, ilçemizdeki tüm siyasileri, oda ve dernek yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri başta olmak üzere, Milas ve Ören Mahalle sakinlerini bir araya getirdi.

CHP Muğla Milletvekili ve aynı zamanda yakın akrabalığı bulunan Suat Özcan ve Süleyman Girgin’in yanı sıra İYİ parti Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Başkan Yardımcıları Hüseyin Çöllüoğlu, Mehmet Çayırlı, İYİ parti Milas İlçe Başkanı Ahmet Yanıkoğlu, belediye meclis üyeleri, Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celal Devrim, S.S. 153 Nolu Tariş Milas Zeytin ve Zeytinyağı Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Gül, çok sayıda mahalle muhtarı, Kozak ailesinin dost ve akrabalarının katıldığı düğün merasimi, 29 Haziran 2019 Cumartesi günü öğle saatlerinde verilen yemekle başladı ve aynı gün akşam Ören Mahallesi Konser Alanı’ndaki balo ile devam etti.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın nikâhlarını kıydığı Nagihan &Sertan çifti için bir gün sonra Muğla’da da bir düğün merasimi gerçekleştirildi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, nikâh merasimi sonrasında evlilik cüzdanını genç çifte teslim ederken; “Sizler gibi aydın gençler, bu ülkede her şeyin daha da güzel olması için Atatürk’e, Cumhuriyet değerlerine bağlı, çağdaş nesiller yetiştirecektir” dedi.

Milas Önder Gazetesi olarak biz de genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dilerken, Kozak ve Paşalı ailelerini kutluyoruz.

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık