Güllüklü üretici pazarcıların sesi duyuldu: GÜLLÜKLÜ PAZARCILARDAN TEŞEKKÜR..

Güllük’te pazar yerinin değişmesiyle ilgili olarak Milas Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar üretici pazarcıları zor durumda bırakmış, hatta mağdur olmalarına neden olmuştu.

Güllüklü üretici pazarcıların sesi duyuldu: GÜLLÜKLÜ PAZARCILARDAN TEŞEKKÜR..
  • 23 February 2022, Wednesday 9:23

Bir grup çiftçi once bağlı oldukları Ziraat Odası başkanı ismail Atıcı’yı ziyaret edip, daha sonra Milas Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ateş’I ziyaret ederek, istek ve şikayetlerini dile getirmişlerdi.

Daha sonra da, mağdur olduklarını belirterek gazetemize gelerek, seslerini duyurmamızı istemişlerdi. Konuyla ilgili olarak 1 Şubat tarihli gazetemizde yer alan haberle, üretici pazarcıların taleplerini yansıtmıştık.

Dün yine gazetemize gelen üreticiler, hem bize, hem Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı’ya hem de Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a teşekkürlerini belirterek, şunları söylediler:

“Son edindiğimiz bilgiye göre oda başkanımız Sn. İsmail atıcı bize müjdeyi verdi. Belediye Başkanımız Sn. Muhammet Tokat’la yapmış olduğu görüşme sonucu, ‘Güllük pazar yeri şu an kurulduğu yerde kalacak, kapalı pazar yeri yapalım, pazarı öyle taşıyalım’ demiş. Bu müjdeyi duyunca biz de üretici olarak memnun olduk, sevindik. Başta Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Tokat ve İsmail Atıcı olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkir eder, görevlerinde başarılar dileriz. Size de sesimiz olduğunuz için çok teşekkür ediyoruz..”

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık