Hafta sonu yeni takımlarıyla sahadalar

2018-2019 Muğla Birinci Amatör Küme Ligi’nde şampiyonluğu son maçta kaçıran Milas Gençlikspor Futbol Takımı’nın başarılı futbolcularına, biten sezonları sonrasında Muğla Süper Amatör Ligi Takımlarından transfer teklifleri geliyor.

Hafta sonu yeni takımlarıyla sahadalar

Geçtiğimiz hafta içinde Karaovaspor Kulübünün teklifini kabul eden Milas Gençlikspor Futbol Takımı futbolcularından Vedat Aras,Okan Pınarlı ve Alperen Türkoglu'dan sonra takımın futbolcularından Samet Dilli Süper Amatör Küme Ligi Takımlarından Muğla Üniversitesi ile anlaştı. Burak Bayar ise Süper Amatör Küme Ligi’nin Şampiyonluk adayı takımlarından Yeni Milasspor ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.

Hafta sonu anlaşma yaptıkları yeni takımlarıyla lig mücadelesi için sahaya çıkacak olan futbolcular, gazetemize yaptıkları açıklamada yeni takımlarının başarıları için mücadele edeceklerini belirterek;“Hiç bir bedel almadan bizlerin transferi için kolaylık sağlayan Milas Gençlikspor Kulübü Başkanı Ersin Köksal'a, genel kaptanımız Ercan İnce'ye ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz” dediler.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık