Hafta sonunun en zor maçı

Yeni Milasspor- Gümüşlük Gençlikspor

Hafta sonunun en zor maçı

Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde şampiyonluk yarışında yer alan Bodrum Gümüşlük Gençlikspor hafta sonu 1 Aralık Pazar günü ilçemiz temsilcisi Yeni Milasspor’a konuk oluyor.
2018-2019 Spor sezonunda Gümüşlük Gençlikspor sahasında şampiyonluk yarışından kopan Yeni Milasspor, bu sezon şampiyonluk hedefi olmamasına rağmen Gümüşlük Gençlikspor ile oynayacağı lig maçına farklı bir önem veriyor.
Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde alt sıralardan kurtulmak ve alacağı galibiyetlerle üst sıralarda yer almak isteyen Yeni Milasspor, hafta boyunca Gümüşlük Gençlikspor karşılaşmasına Teknik Sorumlu Mehmet Kabak ve antrenör Selahattin Tireli nezaretinde Milas şehir Stadyumu’nda yaptığı antrenmanlarla hazırlandı.
Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneğinden Açıklama Geldi
Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Başkanı Nihat Abbak yaptığı açıklamada Gümüşlük maçında tüm mor beyazlı taraftarları tribünlere davet ederek her koşulda ve her zaman Yeni Milasspor’un yanında olacaklarını belirtti.
Doksan dakika susmadan Yeni Milasspor’a tribün desteği vereceklerini vurgulayan dernek başkanı Nihat Abbak, “Pazar günü bizler tribünlerde takımımız sahada coşacak” dedi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık