Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

2.Bursa Seferi Hafta Sonu

Bursa İnegöl Belediyespor- Milas Belediyespor

2.Bursa Seferi Hafta Sonu

2019-2020 Türkiye Büyük Erkekler Birinci Voleybol Liginde ilçemizi temsil eden Milas Belediyespor ligde seri galibiyetlerle üst sıralarda kendine yer buldu.
Teknik Sorumluluğunu Osman Çakıray’ın üstlendiği Milas Belediyespor Voleybol Takımı seri galibiyetlere önce Milas’ta oynadığı Jeopark Kula Belediyespor maçı ile başladı ve 3-1 lık galibiyetle 3 puan aldı.
Deplasmanda Bursa takımı Tofaşspor’u 3-0 yenen ilçemiz takımı Milas Belediyespor, geçen hafta sonu Milas Atatürk Spor Kompleksinde Alanya Belediyespor’u da güzel bir oyun sonrasında 3-1 yenerek yine 3 puan aldı.
Ligin son 3 maçında 3 galibiyetle 9 puan toplayan Milas Belediyespor aldığı bu galibiyetlerle hem ligde zayıf bir takım olmadığını gösterdi hem de yine adından geçen sene olduğu gibi olumlu bir şekilde söz edilecek bir takım olduğunu ispatladı.
 Zirveye adım adım çıkış
Ligde 7 maçta 4 galibiyet 3 mağlubiyet alan ve 14 puan toplayan Milas Belediyespor zirve yarışında beni de hesaba katın dedi.
12 takımlı ligde peş peşe aldığı galibiyetlerle çıkışını sürdüren Milas Belediyespor ligin 5.sırasında yer alıyor.
30 Kasım Cumartesi günü ikinci kez Bursa deplasmanına gidecek olan Milas Belediyespor İnegöl Belediyespor ile önemli ve zor bir lig maçına çıkacak.
 Karşılaşmaya galibiyet ve 3 puan için çıkacak olan ilçemiz temsilcisi Milas Belediyespor’a gazetemiz olarak başarılar diliyoruz.


 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık