Hakbilir, “Önceliğimiz beklenen talebi karşılamak”

​​​​​​​Milas’ta 2009 yılından beri düzenlenmekte olan Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı 30 Mart Perşembe günü kapılarını açacak. 4 gün açık kalacak olan fuar, 10.00-19.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

Hakbilir, “Önceliğimiz beklenen talebi karşılamak”
  • 28 March 2023, Tuesday 16:56

Güney Ege 14. Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı 30 Mart Perşembe günü kapılarını açacak. Expoline Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Hakbilir, önceliğimiz fuarın ne kadar büyük olduğundan ziyade yöre halkına ne kadar hizmet ettiğidir. Bu fuar artık Milaslıların fuarı olmuştur. Perşembe gününden başlamak üzere Pazar gününe kadar tüm Milas sakinlerini fuar alanında gerçekleştireceğimiz Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarımıza bekliyoruz” dedi. 

2-5 Mart tarihleri arasında yapılması planlanan Güney Ege 14. Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 6 Şubat günü meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle 30 Mart – 2 Nisan tarihlerine ertelenmişti. Expoline Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Hakbilir, düzenledikleri fuarla ilgili ön bilgilendirmede bulundu.

Fuar alanın yetersiz olduğunu söyleyen Hakbilir, “Bu fuar 14 yıldır devam ediyor. 14 yıldır yeni bir fuar alan talebimiz var. Bazı verilen vaatler oldu ama henüz yeni bir fuar alanına kavuşamadık. Zeytin Hasat Şenliği yapılıyor Atapark’ta ama insanlar fuar alanı olarak burayı düşündüğü için buraya geliyorlar. Burası artık Milaslılar tarafından fuar alanı olarak kabul görmüş bir yer. Biliyorsunuz bizim fuarımız 2 Mart’ta başlayacaktı ama deprem nedeniyle erteledik. 2 Mart’ta köylülerimiz fuar var diye buraya gelmişler.” dedi.

“FUAR 4 GÜN BOYUNCA 10.00 -19.00 SAATLERİ ARASINDA AÇIK OLACAK

14 yıldır düzenlenen bir fuar olduğu için başlangıç tarihinin geleneksel hale geldiğini ifade eden Hakbilir, “Fuarımızın açılışını 30 Mart Perşembe günü saat 11.00’de yapacağız. Diğer günler ise 10.00-19.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak. 2010 yılından beri düzenlediğimiz fuarımıza, Milaslılar ilk yıldan itibaren sahip çıkmış durumda. O nedenle her zaman ifade ettiğim gibi artık bu fuar Milas’ın ve Milaslıların Fuarı oldu.” diye konuştu.

"FUARIN VERDİĞİ HİZMET DAHA ÖNEMLİ "

Fuar alanında yapılan hazırlıkları da yerinde inceleyen Yavuz Hakbilir; “Bazı firmalarımız tarım aletlerini stantlara koymaya başladı. Salı ve Çarşamba günü hazırlıklarımızın tamamlanmasıyla birlikte Perşembe günü fuarımızın kapılarını açacağız. Milas başta olmak üzere tüm Ege’yi ve tabii ki Türkiye’yi fuarımıza bekliyoruz. Bazen ziyaretçi ve firma sayısı soruluyor. Bizim öncelimiz gelecek olanlar için talebin karşılanıp, karşılanmadığıdır. Bizim için önemli olan hayvancılık ve çiftçilikle uğraşan kişilerin ihtiyacı olan ürün ve araç gereçlere ulaşmasıdır.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık