Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Halk Eğitim Müdürlüğünden paydaşlarına teşekkür plaketi…

Milas İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, son 4 yıldaki çalışmalarını anlatmak ve bu çalışmalara katkı sunan paydaşlarına birer teşekkür plaketi takdim etmek için bir toplantı düzenledi. Merkezin Müdürü Tunahan Bayram; “Biz halk eğitimiz. Her yerde varız, olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Halk Eğitim Müdürlüğünden paydaşlarına teşekkür plaketi…

Halk Eğitimi Merkezi Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya; Milas Kaymakamı Eren Arslan, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nurol Paskal, Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Odası Başkanı Mustafa Sezgin, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ergun Kırova, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Eşref Arslan, Milas Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Mehmet Çoban ve bazı mahalle muhtarları, MİFAD Yönetim Kurulu adına Emrah Mergen, son dört yıllık çalışmalara katkıda bulunan firma yöneticileri ve kişiler katıldı.

Milas İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Tunahan Bayram, toplantının açılış konuşmasında, son 4 yılında müdürlüğünü yaptığı, görev ve sorumluluk alanındaki işleri meslek edinmenin ötesinde, severek aşkla yaptığını belirterek şöyle devam etti:

“Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün şükran buluşmasında bizleri her zaman olduğu gibi yalnız bırakmadığınız için çok çok teşekkür ediyorum.

Kimi zaman yaşam bize tüm zorluklarını sunabilir. İşte o an yapmamız gereken tek şey, inancımızı kaybetmemektir. Bizi ileriye götüren, işimizi geliştirmeye iten tek şey, yaptığımız işe olan aşkımızdır. Hayat boyu eğitim dediğimiz, örgün eğitimin dışında kalan eğitim süreçlerinin, yaygın eğitimin yürütücüsü durumunda olan kurumumuzun,  sorumluluk alanına giren yaygın eğitim; yetişkin eğitimi, açık öğretim, mesleki eğitim, 21 yaş üstü engelli bireylerin eğitimi, kırsal kalkınma alanında yapılacak eğitim ve seminerlerin organizasyonunu yapıp,  diğer kurum ve kuruluşların talepleri doğrultusunda meslek içi oryantasyon eğitimlerini de aksatmadan devam ettirme gayreti içindeyiz. Kültürel faaliyetler ve yerel organizasyonların içinde bulunmaktan da ayrıca memnuniyet duymaktayız.

Yapılan işleri topluma yarar açısından ve çevrenin ihtiyaçları doğrultusunda yapmak, yeni olan bir alanın bulunulan çevreye sunulmasını sağlamak, hem işimizi yapıp hem de işimizi geliştirmek açısından çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz.

İlana çıktığımız hayat boyu öğrenme ilçe ve il planlama toplantı kararları doğrultusunda kurslarımız açmamızın yanında, Meslek odalarımızla sürekli iletişim halindeyiz, Milas sınırlarının ötesinde ülkemize istihdam ve katma değer sağlayan çok güzide firmalarımızın ve diğer işletmelerimizin eğitim süreçlerini işlerinin aksamasına sebep oluşturmadan sağlamaktayız. Sivil toplum kuruluşlarının taleplerini karşılamaktayız. Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin okul dışında kalan zamanlardaki eğitimlerini, gençlik merkezindeki gençlerimizin eğitimlerini, kredi yurtlar kurumu yurdumuzda kalan öğrencilerimizin eğitimlerini koordine etmekteyiz.

 

 

Burada ayrıntıya girmek istemiyorum, mesai arkadaşım birazdan sunumunu yapacaklardır.

Her zaman hem fikir alış verişine, hem tavsiyelere hem de eleştirilere tamamıyla açık yönetim anlayışındayız.

Biz Osmanlının zaviye kültürünün Cumhuriyetimizin millet mektepleri, halk evlerinin kuruluş felsefesinin devamı şuurunu hep üzerimizde hissetmekteyiz. Halka hizmet, hakka hizmet anlayışını düstur edinen bir insan kaynakları yönetimi uygulamaktayız.

Biz çalışırken paydaşlarımız olan kurum ve kuruluşlar sivil toplum kuruluşlarının, bizim yükümüzün hafiflemesinde ciddi desteği olmuştur. Çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız. Evet biz sorumluluğumuzu yerine getirirken bize yol göstericiliği ile göremeyebildiğimiz bazı noktaları aydınlatmalarıyla, bizim işimizi aşkla yapmamıza katkı sağlayan, motivasyon gücümüz ve başarılarımızın bir nevi gerçek kahramanları İlçe Milli Eğitim Müdürüm Sayın İsa Bal ve değerli Kaymakamım Sayın Eren Arslan’a şükranlarımı arz ederim.”

Tunahan Bayram tarafından yapılan konuşmanın ardından, Halk Eğitim Merkezi’nin son dört yıllık çalışmaları, düzenlenen kurslar ve kurslara katılan kursiyer sayılarını anlatan bir video gösterimi izlettirildi. Video gösteriminin ardından, çalışmalara katkıda bulunan firma temsilcileri ve kişilere, yapılan etkinlikleri kamuoyuna duyuran basın kuruluşlarına birer teşekkür plaketi takdim edildi.

Toplantının son bölümünde ise hem 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü, hem de İdareciler Günü nedeniyle Milas Kaymakamı Eren Arslan ile birlikte basın mensupları, pasta kestiler.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık