Hareketlilik Haftası Milas’ta kutlandı

​​​​​​​Her yıl 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası bu yıl Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çeşitli sportif etkinliklerle kutlandı.

Hareketlilik Haftası Milas’ta kutlandı
  • 20 September 2021, Monday 11:39

16 Eylül Perşembe günü başlayan Hareketlilik Haftası etkinlikleri içersinde yer alan “Sağlıklı ve Güvenli Spor Yapma” etkinliği ile ilgili olarak Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor antrenörlerinin gözetiminde 17 Eylül Cuma günü Milas Atapark’ta düzenlenen kutlama programına katılım ve ilgi oldukça iyi oldu.

Muğla Büyükşehir Spor Antrenörleri Buket Açar ve Ulaş Kozcu gözetiminde yapılan etkinliğe katılan kadınlar “Hareketli bir yaşam için varız” dediler.

Sporsever kadınlar antrenör Buket Açar nezaretinde çeşitli spor hareketleri yaparak haftanın kutlanmasına destek verdiler.

Etkinliğe katılan kadın sporseverler gazetemize yaptıkları açıklamada sporun her yaşta yapılması gerekliliğini vurgulayarak  “Sağlam kafanın sağlam bir vücutta “olduğunu belirttiler.

Yaşam süresince hareketliliğin önemini de vurgulayan sporsever kadınlar sporun her ortamda yapılabileceğini belirterek Avrupa Hareketlilik Haftasını kutladılar.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık