Hasan Ölmez için güreştiler

Milas güreşinin önemli isimlerinden biri olan, eski Milli Takım güreşçisi Hasan Ölmez, yıllar sonra güreş sporunda son kez mayosunu giyerek mindere çıktı.

Hasan Ölmez için güreştiler

1 Aralık Cumartesi günü Milas Spor Salonunda yapılan Jübile Güreş Turnuvası’na, Milas Güreş Eğitim Merkezi güreşçilerinin yanı sıra Aydın, Manisa, Fethiye ve Kuşadası’ndan gelen yaklaşık 150 güreş sporcusu mindere çıkarak eski milli güreşçimiz Hasan Ölmez için minderde yarıştılar.

Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezinin ortak olarak düzenledikleri güreş turnuvasında, turnuvaya katılan kulüplerin tüm katılım sponsorluğunu eski milli güreşçimiz Hasan Ölmez yaptı.

Lig Maçları öncesinde son prova Milas’ta

Turnuvaya katılan kulüplerin güreşçileri lig güreşleri öncesinde minderde son kez performanslarını değerlendirdiler. Güreş turnuvasının hakemliklerini ise Mehmet Yıldırım, Nazım Sağur, Ramazan Oğuz Verim ve Milas Güreş Eğitim Merkezi Antrenörleri Bünyamin Emik ile Abdullah Aldemir yaptılar.

Milaslı eski güreşçi Milli Takım sporcusu Hasan Ölmez’inde güreştiği ve resmen güreşe veda ettiği güreş müsabakalarında, turnuvaya katılan takımlara teşekkür plaketleri ile kupalarını Milas Kaymakamı Eren Aslan verdi.

Emeğe ve desteğe teşekkür ettiler

Eski milli takım güreşçimiz Hasan Ölmez’e güreş sporuna olan katkılarından dolayı Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat bir teşekkür plaketi verdi.

Milas Spor Salonu’nda yapılan Jübile güreş turnuvasını izlemeye ve eski sporcu Hasan Ölmez’e destek olmak amaçlı gelen Milas Güreş İhtisas Spor Kulübü Başkanı İlhan Hazer, Milas Esnaf Odası Başkanı Celal Devrim, Milas AKP İlçe Başkanı Fahri Acar ve güreş sporunu seven izleyicilerde tribünlerde yer alarak, turnuvaya destek oldular.

 

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık