Finalde, Muğla ile karşılaşacaklar…

Muğla il merkezi ve ilçelerdeki Muhasebeci ve Mali Müşavirlerin katıldığı ve bu sene 6’ncısı düzenlenen halı saha futbol turnuvasında bugün, Milas ve Muğla finalde karşı karşıya geliyor.

Finalde, Muğla ile karşılaşacaklar…

6 ilçenin katıldığı Muğla serbest muhasebeci mali müşavirler odasının düzenlediği turnuvada önce grup müsabakaları oynandı. Birinci grupta Fethiye, 2’nci grupta Ortaca, 3’ncü grupta Milas, 4’ncü grupta Muğla’nın şampiyonluğu ile biten grup müsabakalarında Marmaris ve Bodrum elenirken, Fethiye ile Muğla arasında geçen yarı final mücadelesini 6-5 penaltılar ile Muğla kazanarak finale çıktı.

ilçemiz temsilcisi takımımız ise yarı finalde grubun en güçlü adaylarından Ortaca’yı 4-2 yenerek finale çıktı.

İlk yılın şampiyonu, 4’üncü sene finalde kaybedip ikinci olan, geçen sene gruptan çıkamayan temsilcimiz, bu sene toparlandı ve turnuvanın en güçlü adayı olarak finale çıkma başarısını gösterdi.

Turnuvanın başında bir de talihsizlik yaşayan ve kalecisi sakatlanan ilçemizdeki muhasebeci ve mali müşavirlerden oluşan futbol takımının kalesine geçen Emrah Mergen ile bu sene 6’ncı kez düzenlenen turnuvayı değerlendirdik.

Takımın kalecisi Emrah Mergen; “6 yıldır bu turnuvada yer alıyoruz. İlk 3 sene şampiyon olduk, 4’üncü senede finalde kaybettik. Geçtiğimiz yıl ise gruptan dahi çıkamadık, ancak bu sene işi daha sıkı tutup, önce gruptan çıktık ve yarı final maçını da kazanarak, Muğla ile finalde oynamaya hak kazandık. Her ne kadar sahada rakip isek de, maç öncesi ve maç sonrasında aynı mesleği yapan insanlar olarak müthiş bir kaynaşma, dostluk ve arkadaşlık yaşanıyor. Gerçekten çok zor ve meşakkatli bir işi yapan insanlar olarak bu tür sosyal aktiviteler, hem bizim günlük yaşamın stresinden uzaklaşması, hem de il ve ilçelerdeki meslektaşları bir araya getirme adına son derece güzel bir organizasyon ve Milas olarak bizim de burada yer almamız, organizasyona katkı vermemizi son derece önemsiyoruz. İnşallah bu sene de final maçını kazanarak, 4’ncü kez şampiyon olmanın mutluluğunu yaşayacağız” diyerek, takımda yer alan veya takımda olmamasına rağmen her türlü desteği veren tüm meslektaşlarına teşekkür etti.

 

 

  

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık