Hasan Özmen, Yeni Milasspor Üyeliğinden İstifa Etti!..

2011-2012 sezonunda Yeni Milasspor alt yapı sorumluluğu, 2015-2018 yıllarında Yeni Milasspor Kulüp başkanlığı yapan, göreve geldiği ilk yıl Süper Amatör Küme Ligi ikinciliği, diğer 2 sezonda Süper Amatör Küme Ligi şampiyonlukları ile Milas’ın adını en iyi şekilde duyuran başarılı başkan Hasan Özmen, Yeni Milasspor kulübü üyeliğinden istifa etti.

Hasan Özmen, Yeni Milasspor Üyeliğinden İstifa Etti!..

Başarılı spor adamı Hasan Özmen gazetemize yaptığı açıklamada Yeni Milasspor Kulübü Derneği Üyeliğinden istifa ettiğini belirterek şunları söyledi:

“Yeni Milasspor’un 2018-2019 sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Ligi’ndeki lig mücadelesinde sezon içersinde kulüp içersinde yaşanan tüm olumsuzluklardan sorumlu tutuldum. Taraftarların bölünmesinden, Kulüp Başkanı Ahmet Karabıyık’a istifa et seslerinden, hatta takımın aldığı mağlubiyetlerden bile her nedense hep ben sorumlu bulundum. Sosyal medya yoluyla yapılan tüm bu olumsuz söylemler karşısında bugüne kadar sustum ve bir açıklama yapmadım. Ancak şahsımla ilgili halen bu tür olumsuz söylemler ve davranışlar devam edince bir açıklama yapma ihtiyacı duydum ve Milas spor kamuoyunun doğru bir şekilde bilgilendirilmesini istedi.

BAŞKANLIK YAPMAK İSTESEYDİM ADAY OLURDUM

2018-2019 sezonu başında Yeni Milasspor Kulüp Başkanlığı yapmayacağımı zaten belirtmiş ve seçimlere katılmamıştım.

Ancak Yeni Milasspor Kulübünün yeni başkanı Ahmet Karabıyık ve yönetimi ile girdiği Süper Amatör Küme ligindeki mücadelesinde, sezon başından buyana yapılan birçok yanlışlıklar, hatalar, basiretsiz kulüp yönetimi sonrasında Yeni Milasspor Futbol takımımız ligi üçüncü sırada tamamlayarak sezonu kapattı.

Ancak sezon başından sonuna kadar yaşananları Milas spor camiası çok iyi bilmektedir. Transferlerdeki bilgisizlikler, beceriksiz kulüp yönetimi sonrasında Yeni Milasspor hiç hak etmediği bir dönemi ve sonu yaşadı.

Halen benim kulübün başına ve yönetimine geleceğimi düşünen çok insan var, o zaman böyle bir niyetim olmuş olsaydı, kongrede yeniden aday olmaz mıydım? Karşıma kimsenin çıkamayacağını, aday olamayacağını bildiğim halde istediğim liste ile yeniden kulübün yönetimine gelmez miydim?

Kulübümüzü kaçak elektrikle tanıştıran birisinin yalan ve iftiralarına tüm Milas inandı, en çok buna üzülüyorum; kulübün yönetiminde yer aldığım tüm yıllarda verdiğimiz emekler, aldığımız riskler görmezlikten gelindi.

2016-2017 ve 2017-2018 sezonlarında üst üste aldığımız şampiyonluk anlamsız bir BAL Ligi statüsü nedeniyle bir maçta heba oldu.

O dönemlerde yani şampiyon olduğumuz yıllarda bile şahsıma yapılan insafsız eleştiriler ne acıdır ki Yeni Milasspor tarihinin en kötü dönemi olan geçtiğimiz sezon için beni eleştiren o seslerden sesler çıkmamasından şunu anladım; demek ki herkes mutlu….

Yeni Milasspor Kulübünün mevcut yöneticileri, benim yeniden kulübün başına geçeceğim nedeniyle istifa etmiyorlarmış, demek ki onlarda Ahmet Karabıyık’ın yönetiminden memnunlar, o zaman hayırlı olsun…

İstifa Dilekçemi Gönderiyorum

Yeni Milasspor Kulüp Derneği Üyeliğimden de istifa ediyorum. İstifa dilekçemi Yeni Milasspor Kulüp Derneği Yönetimine gönderiyorum. Dilekçemi bir an önce işleme koyun, tabii bulunamayan karar defterini bulabilirseniz, evlerde saklanan, aylardır karar alamadığınız deftere istifamı yazın ve sonucu da bana bildirin.

BİRAN ÖNCE İSTİFA DİLEKÇELERİNİZİ YAZIN

Son olarak Yeni Milasspor Kulüp Yönetiminin mevcut yöneticilerine sesleniyorum.. Beyler unutmayın, bu istifa ile benim ne adım yok olur, nede Yeni Milasspor Kulübü için yaptıklarım unutulur. Şunu iyi bilin ki birileri dedikodu yaptı iftiralar attı diye istifa etmiyorum. Milas halkı bu kişilere prim verdi ve böylesine kötü bir yönetim karşısında sessiz kaldı, işte ben bunlara üzülüyorum.

Siz, Yeni Milasspor Kulüp Yöneticileri tekrar kulübün başına geleceğim diye istifa etmiyorsanız, şunu iyi bilin ki benim böyle bir düşüncem hiçbir zaman olmadı ve olmayacaktır da. Bu nedenle sizler biran önce istifa edin ve Yeni Milasspor’un geleceği ile oynamayın….

Ben, Yeni Milasspor’uma 2011-2012,2015-2018 yılları arasında hizmet ettim. Verdiğim emeklerin karşılığı olan hakkımı helal ediyorum. Milas Kamuoyuna Duyurulur.”

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık