Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Baharlı Kavşağı’ndaki kontrolsüz kavşak düzenlemesi başladı..

Milas-Bodrum karayolunun 5. kilometresindeki kontrolsüz kavşak’ta uzun süredir bekleyen düzenleme çalışması, nihayet başladı. Cumartesi günkü gazetemizde bu konuyla ilgili yayınladığımız haber yayınlandığı gün, Muğla Milletvekili Yavuz Demir’in basın bürosundan yapılan açıklamada, bu bölgedeki çalışmanın başladığı bilgisi verildi.

Baharlı Kavşağı’ndaki kontrolsüz kavşak düzenlemesi başladı..

Özellikle yaz aylarında trafik yoğunluğuyla birlikte bugüne kadar çok sayıda trafik kazasının yaşandığı Baharlı Kavşağında Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri, önceki gün itibariyle çalışmalarını başlattı. Köprülü şekilde planlanan kavşaktan, Bodrum başta olmak içinde turistik İncirliin Mağarası’nın da bulunduğu, Baharlı, Gökçeler, Ağaçlıhöyük, Yaka, Savran, Yaşyer, İçme, Damlıboğaz ve Dağarası mahallelerine de ulaşım güvenli biçimde sağlanabilecek.

Çalışmaları değerlendiren milletvekilleri; “Yaklaşık 1 yıldır buradaki kavşak için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızla görüşmeler yaptık. Kamulaştırmayla ilgili son pürüz de çözülünce Karayolları ekiplerimiz burada çalışmalarına başladı. Artık Bodrum, Milas-Bodrum Havalimanı, diğer turistik bölgelerimiz ve kırsal mahallelerimize ulaşım daha güvenli hale gelecek.Bugüne kadar o noktada bazı vatandaşlarımız maalesef hayatlarını kaybetti. Burada başka acılar yaşanmasın diye kavşağı güvenli hale getiriyoruz... Muğlamıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Çalışmaların yaklaşık 3 ay içinde tamamlanması bekleniyor.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık