KOM ve Narkotik Grup Amiri vekili Van’a atandı

Milas KOM ve Narkotik Grup Amiri vekili olarak 3 yıldır Milas’ta mesai arkadaşları ve amirleriyle başarılı operasyonlara imza atan Sadık Orhan, Van Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü birimine atandı.

KOM ve Narkotik Grup Amiri vekili Van’a atandı

Suç ve suçluyla 7/24 mücadele gerçekleştiren Milas Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği (KOM) ve Milas Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğinde görev değişikliği yaşandı.

3 yıldır Milas’ta iki grup amirliğinin de vekilliğini yapan Sadık Orhan’ın, tayin sonucu Van Emniyet Müdürlüğü’ne ataması yapıldı. 

Mesai arkadaşları ve amirleriyle birlikte FETÖ/PDY, kaçakçılık, tefecilik, uyuşturucu ticareti, göçmen kaçakçılığı, sigara ve alkol kaçakçılığı gibi çok sayıda operasyonda görev alan Orhan, ilçe ve il genelindeki operasyonların yanı sıra Milas merkezli yapılan il dışındaki başarılı operasyonlarda da görev almıştı.

Milas’ta suç ve suçluyla mücadele noktasında mesai harcayan Orhan, atamayla birlikte Van Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü biriminde göreve başladı.

Beğendim 0 Muhteşem 2 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık