Hastane önünde park krizi

Durumu kritik bir hastayı Özel İzan Sağlık Hastanesi’ne getiren bir ambulansın, hatalı park sebebiyle zor anlar yaşaması herkesi çileden çıkardı. Bu tür hatalı parklarının hastaların sağlığını tehlikeye soktuğunu söyleyen vatandaşlar, ambulansın geçiş güzergahına araç koyan sürücüye tepki gösterdi.

Hastane önünde park krizi
  • 15 January 2020, Wednesday 17:27

Milas’ta ambulans giriş çıkışlarına, acil servis önlerine yapılan hatalı parklar sağlık ekipleri ve özellikle hasta yakınları tarafından büyük tepki çekiyor. Son olarak pazartesi günü yaşanan olayda; sağlık durumu ciddi olan bir hastayı aldıktan sonra Özel İzan Sağlık Hastanesi’ne getiren bir ambulans, acil girişine park eden bir araç sebebiyle zor anlar yaşadı. Dakikalarca siren çalarak yolun açılmasını bekleyen ambulans, hatalı park yapan aracın yolu açmasıyla hastayı acil servise ulaştırdı.
Hastaneye tedavi olmak için gelen hastaların ve yakınlarının ya da hastane otoparkına araç park eden tüm vatandaşların, acil servis girişine asla park yapmamaları gerektiğine dikkat çeken hasta yakınları, sağlık ekiplerine trafikte de kolaylık sağlanarak yaşama yol verilmesini istedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık