Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Hayati önem taşıyan Turgutreisspor maçına herkesi davet ediyoruz

Muğla Mahalli Süper Amatör Küme’de uzun yıllardan beri yer alan, Türkiye’nin Amatör Spor Kulüpleri içerisinde en vefalı taraftar kitlesine sahip olan Yeni Milasspor takımı Pazar günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda Bodrum Turgutreis ile karşılaşacak.

Hayati önem taşıyan Turgutreisspor maçına herkesi davet ediyoruz
  • 26 November 2022, Saturday 10:36

Müsabakası öncesinde takımın teknik direktörü Hasan Ali Arıkan hocanın nezaretinde çalışmalarını sürdürdü. Gurupta iyi bir yerde olmak için kendi saha ve seyircisi önünde oynayacakları Turgutreisspor maçını kazanmak istediklerine vurgu yapan Mor Beyazlı Kulübün Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ekmekçioğlu gazetemize şunları söyledi;

“Önümüzdeki Pazar günü kendi saha ve seyircimiz önünde karşı karşıya geleceğimiz Turgutreisspor müsabakanın mutlaka kazanmak zorundayız. Rakibimizin iyi oyunculardan kurulu bir takım olduğunu biliyoruz. Hafta boyunca hocamız Hasan Ali Arıkan hocamızın nezaretinde çok iyi çalıştık. Takımda yer alan bazı oyuncularımız antrenmanlarda sakatlandılar. Pazar günü oynayacağımız müsabaka öncesinde U18 liginde yer alan yetenekli sporcularımızı kadromuza katarak sahaya galip gelmek için çıkacağız Pazar günü oynanacak müsabakada her zaman takımımıza destek veren taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Bu müsabakada kazanmak zorundayız. İnşallah üç puanın sahibi biz oluruz.”

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık