Hentbolda hem il ikincisi hem de il üçüncüsü olduk

Küçük Kızlar il üçüncüsü Küçük Erkekler il ikincisi Muğla Okul sporları kapsamında, Hentbol kategorisinde Muğla karşılaşmalarına katılan ilçemiz Merkez Ortaokulu Hentbol kız ve erkek takımı, Muğla’dan Milas’a il ikinciliği ve il üçüncülüğü kupası ile döndüler.

Hentbolda hem il ikincisi hem de il üçüncüsü olduk

24-30 Nisan tarihileri arasında Muğla Menteşe Spor Salonu’nda oynanan Hentbol karşılaşmalarında, küçük kızlar kategorisinde çeyrek finalde kaybeden Milas Merkez Ortaokulu hentbol takımı, il üçüncüsü oldu.

Antrenörlüklerini yapan Beden Eğitimi Öğretmenleri Tuğçe Handan Demirel ve Yeter Sezer nezaretinde Muğla müsabakalarına katılan Milas Merkez Ortaokulu, Küçük Erkekler kategorisinde final maçında Muğla Tek Koleji ile karşılaştı. Son derece zevkli ve heyecanlı geçen final maçını 1 sayı farkla 8-7 kaybeden ilçemiz temsilcisi Merkez Ortaokulu Hentbol Takımı, il ikincisi olarak kupasını aldı.

Küçük Kızlarda 6, küçük erkeklerde 11 okul takımının katıldığı Muğla Okul Sporları Hentbol kategorisinde ilçemiz temsil eden ve Milas’a 2 kupa kazandıran Merkez Ortaokulu kız ve erkek Hentbol takımlarını, gazetemiz adına kutluyoruz.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 1 İnanılmaz 2 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık