Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

 Güç birliği yaptılar  Destekler Ketendere okulu için

 İlçemiz Milas’ta okullar yararına yapılan Kermesler devam ediyor.30 Nisan Salı günü Milas Atapark’ta 2 okulun birlikte ortaklaşa yaptıkları bir kermes, Milaslılar tarafından beğeni ile takip edildi.

 Güç birliği yaptılar   Destekler Ketendere okulu için

Milas TEK Koleji Okulu ve Ketendere Okulu öğretmenleri, öğrencileri ve öğrenci aileleri, evlerinde yaptıkları el emeği göz nuru işleri ve yemekleri tek bir amaç için sergilediler.

Ketendere Okuluna çok amaçlı bir toplantı salonu ve kütüphane kazandırmak için güçlerini birleştiren Milas TEK Koleji ve Ketendere Okulu Öğretmenleri, gün boyu Atapark’ta bekleyerek satışlardan elde ettikleri gelirleri Ketendere Okulu için topladılar.

Ketendere Okul Müdürü Gülten Karaşahin yaptığı açıklamada düzenlenen Kermesin amacını belirterek, okullarına çok amaçlı bir salon ve kütüphane kazandırmak için kendilerine destek olan Milas TEK Koleji Okul Müdürü Şevket Aktaş’a, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederek,“bu kermes her iki okulun öğrencilerinin birbirlerini tanıması ve kaynaşmaları içinde önemli bir vesile oldu” dedi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis