Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Herşey Yeni Milasspor için

Mazisinde Türkiye Profesyonel lig mücadelesi bulunan ilçemizin güzide spor kulüplerinden biri olan Mor Beyaz renklerin temsilcisi Yeni Milasspor Kulübü 2021-2022 Spor sezonunda yer alacağı Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde başarılı olabilmek ve yıllarca hedefi olan Bölgesel Amatör Küme BAL ligine çıkabilmek için hazırlıklara kulübün gelirlerini yükseltmek adına atılan adımlarla başladı.

Herşey Yeni Milasspor için
  • 26 May 2021, Wednesday 10:37

Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Öcal Yüksel gazetemize yaptığı açıklamada 2020-2021 sezonunun kayıp ve kaybedilmiş bir sezon olduğunu belirterek “tüm hesaplarımız artık yeni sezon içindir” dedi.

Milasspor Otoparkı ve Araç Yıkama İstasyonu Devreye Girdi

Yeni Milasspor Kulübünın sportif çalışmalarının sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için yeni sezonda parasal anlamda yaşanacak sıkıntıların da önüne geçilebilmek adına Yeni Milasspor Otoparkı ile Araç yıkama istasyonu geçtiğimiz günler içersinde devreye sokuldu.

Kulüp Başkanı Öcal Yüksel, Milas Giysi pazarında  Yeni Milasspor'a gelir kazandırmak için açılan Otopark içersinde araç yıkama istasyonunun bulunduğunu belirterek yeni sezonda Milaslıların da destekleriyle güçlü bir Yeni Milasspor Kulübünün etkin çalışmalarını yıl boyunca sergileyerek yıllarca hedefimiz olan önce BAL Ligi, sonrasında da daha üst liglere Yeni Milasspor adını yazdırmak istiyoruz dedi.

Yeni Milasspor'un bu hedefleri gerçekleştirmesinde Milaslı sporseverlerin ve taraftarlarımızın büyük desteklerine ihtiyacımız var diyen başkan Öcal Yüksel  sözlerini "Herşey Yeni Milasspor İçin" diyerek tamamladı.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis