Online İstiklal Marşı okuma yarışması ve halk oyunları yarışmasında dereceye giren yarışmacılar ödüllerini aldılar

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce Pandemi dolayısı ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen Online İstiklal Marşı Okuma Yarışması ve Halk Oyunları yarışmasında dereceye giren yarışmacılar ödüllerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’ın elinden aldı.

Online İstiklal Marşı okuma yarışması ve halk oyunları yarışmasında dereceye giren yarışmacılar ödüllerini aldılar
  • 26 May 2021, Wednesday 10:34

15 - 20 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası kapsamında Online İstiklal Marşı Okuma Yarışması, Halk Oyunları Yarışması, Top Sektirme Yarışması, Şınav Çekme Yarışması ve İp Atlama Yarışmaları düzenlendi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce Pandemi dolayısı ile Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen Online İstiklal Marşı Okuma yarışmasında Umay Cemre Özalp birinci, Resul Akıncı ikinci, Cemre Kayahan üçüncü olurken, Online Halk Oyunları yarışmasında Çağla Yavuz birinci, Atacan Kaplan ikinci, Umay Cemre Özalp ise üçüncü olarak ödüllerini aldılar.

Dereceye giren yarışmacılara Kitap, Voleybol Topu, Futbol Topu ve İl Müdürlüğünün tasarımı olan 48 numaralı Milli Takım Forması takdim eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman yaptığı açıklamada “Pandemi döneminde Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor etkinliklerimizi Covid-19 pandemisi nedeniyle sporcularımız ve gençlerimiz için faaliyetlerimizi dijital ortama taşıdık. Gençlerimizin aktif olması adına birçok alanda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftasında yarışmalar düzenledik. Bunlardan ikisi Online İstiklal Marşı Okuma yarışması ve Halk Oyunları yarışmasıydı. Birçok video arasından birincileri, ikincileri ve üçüncüleri seçtik. Dereceye giren yarışmacıları tebrik eder, yarışmaya katılım gösteren ve bu organizasyonun gerçekleşmesini sağlayan emeği geçen ekibimize teşekkür ederim. Ayrıca etkinliklere katılan tüm gençlerimizi tebrik ediyorum. Tüm sporcularımızı ve gençlerimizi maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaya davet ediyorum. Kurallara hep birlikte sıkı sıkı uyarak bir an önce pandemi döneminin bitmesini ve özlediğimiz daha coşkulu faaliyetlerimizi yapacağımız günlerin gelmesini temenni ediyorum” dedi.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık