İki proje için imza töreni

GEKA tarafından desteklenmeye hak kazanan Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün projeleri kapsamında kurumlar arasında protokol imzalandı.

İki proje için imza töreni

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından desteklenmeye hak kazanan eğitim projelerinin protokolü, Milas’ta imzalandı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE birimi tarafından hazırlanan ‘Android Uygulama Geliştirme Eğitimi’ ve Milas Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Bağımlılık Danışmanlığı Eğitimi’ projelerini destekleyecek olan GEKA ile müdürlükler arasında imza töreni düzenlendi.
Törene; Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Milas Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Halime Karaca ve Güney Ege Kalkınma Ajansı Muğla Ofisi yetkilileri katıldı.

Eğitimlerde, ‘Android Uygulama Geliştirme Eğitimi’ kapsamında Milas’ta görev yapan bilişim teknolojileri öğretmenlerine Android uygulamaları; ‘Bağımlılık Danışmanlığı Eğitimi’ kapsamında ise Milas’ta görevli rehber öğretmenlerine bağımlılık hakkında eğitimler verilecek.
Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal yapmış olduğu açıklamada “Emeği geçen başta Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE birimi ve Milas Rehberlik Araştırma Merkezi öğretmenleri olmak üzere tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık