İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli iftarda bir araya geldi

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal tarafından, müdürlük çalışanlarına, içinde bulunduğumuz Ramazan ayı nedeniyle iftar yemeği düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli iftarda bir araya geldi

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçemize bağlı Menteş Mahallesi’ndeki Öz İlkem Düğün Salonu’nda verilen iftar yemeğine, personel ve eşleri de katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Şube Müdürleri Türker Yurtsever ve Ali Rıza Kozak’ın yanı sıra personel ve eşlerinin katıldığı iftar yemeği sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirildi.

Akşam ezanının okunmasıyla başlayan iftar yemeğinin ardından bizzat İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal önce yemek duası, ardından da katılan herkese teşekkür etti. Bal, Ramazan ayının birlik ve beraberlik, mağfiret ayı, yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğuna dikkat çekerek; “11 Ayın Sultanı olarak adlandırdığımız bu mübarek Ramazan ayının da sonuna yaklaşıyoruz. Bu güzel ay bitmeden birlikte olmak ve ekmeğimizi paylaşmak istedik. Rabbim tuttuğunuz oruçları, yaptığınız ibadeti kabul etsin” dedi.

Keyifli bir ortamda yenilen iftar yemeğinin ardından yine koyu bir sohbetle devam eden iftar yemeği nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli de Müdürlerine teşekkür etti.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık