Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

10.NEBİ USLU TİYATRO ŞENLİĞİ BAŞLADI

Milas Belediyesi tarafından düzenlenen 10. Nebi Uslu Tiyatro Şenliğinin ilk gününde  sahnelenen “Düğün yada Davul” adlı oyun beğeni topladı.

10.NEBİ USLU TİYATRO ŞENLİĞİ BAŞLADI

Bu yıl  4 Tiyatro topluluğunun  katıldığı şenlik, Seferihisar Belediyesi Ulamış Köy Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Düğün yada Davul”adlı oyunla start aldı.

Seferihisar’ın  Ulamış Köyü’nde yaşayan kadınları, gönüllü olarak katıldıkları köy tiyatrosunda sergiledikleri performanslarıyla dikkatleri üzerlerine topladı. Gündüzleri bağ, bahçe ve tarlada çalışırken birden kendilerini provalarda bulan kadınlar, kısa sürede hazırlanmalarına rağmen ortaya koydukları oyunla tiyatro severlerden tam not aldı.

Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda sahnelenen oyuna tiyatro severler tarafından yoğun ilgi gösterildi.Sahnelenen oyunu ayrıca Milas Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Çöllüoğlu,Mehmet Çayırlı,Meclis Üyeleri ve kalabalık halk topluluğu tarafından da izlendi.

Oyun sonunda sahneye gelen Ulamış Köy Tiyatrosu yönetmeni Vedat Murat Güzel; “Geçtiğimiz yılda Milas’ta sizlerle buluşmuştuk.Milas bize uğurlu geldi.Burada sergilediğimiz oyun sonrası bir çok tiyatro festivalinden teklif aldık,oyunumuzu sergiledik.Bu yıl yine sizlerle olmaktan mutluyuz. Bizi sizlerle buluşturan Belediye Başkanımız Muhammet Tokat’a ve Milas Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibimize teşekkür ediyorum” dedi.

Vedat Murat Güzel’e teşekkür ederek çiçek ve plaket takdim eden Milas Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Çöllüoğlu; “Gecen yılda oyununuzu izleme fırsatı bulmuştum.Bu yılda yine müthiş bir performans ortaya koydunuz.Ülkemize kazandırdığınız bu güzel topluluk için yönetmenimize ve tiyatro ekibimize teşekkür ediyorum.Umarım gelecek yıl sizlerle tekrar buluşuruz”dedi.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık