OSB’NİN ELEKTRİK ALTYAPI İHALESİ YAPILDI…

Milas Organize Sanayi Bölgesi’nin elektrik altyapı ihalesi, daha once yapılmış, ancak yülenici firma işi bırakmıştı. Bu nedenle, artık bitme aşamasına gelen Milas OSB’nin yeni elektrik ihalesi, dün, Sanayi Bakanlığı’nda yapıldı.

OSB’NİN ELEKTRİK ALTYAPI İHALESİ YAPILDI…

Milas OSB Müteşebbis Heyeti’nden Kaymakam Eren Arslan, Belediye Başkanı Muhammet Tokat, MİTSO Başkanı Reşit Özer ve OSB Müdürü Haluk Onaran’ın da hazır bulunduğu ve 3 milyon 816 bin 45 TL muhammen bedelli ihale, kapalı zarf usulüyle yapıldı ve %17,35 kırımla, Energen Mühendislik, Abdurrahim Haşimi’de kaldı.

İhale sonrası, yüklenicinin, aynı zamanda Milas’ın damadı olduğu öğrenilirken, OSB yönetimi, yüklenici firma temsilcisiyle de görüştü. İhaleyi kazanan firmanın, Bayram tatili sonrasında Milas’a gelerek hemen işe başlayacağı öğrenildi.

Milas OSB’nin diğer altyapısı ve yollarının hazır olduğu öğrenilirken, bazı parsel hafriyatlarının devam ettiği, elektrik işinin gerçekleşmesi sonrasında, hak sahiplerine, fabrikalarını yapmak üzere arsaların tesliminin başlayacağı öğrenildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık