Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

İlçemiz mahallelerinde çalışmalar sürüyor…

​​​​​​​Milas Belediyesi ilçemiz mahallelerinde yol yapım, parke döşeme ve beton dökümü çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yapılması gereken çalışmaları yerinde tespit ederek, çalışmalarını gerçekleştiren Milas Belediyesi ekipleri Türkevleri ve Bafa Mahallesi’nde çalışmalarını tamamladı.

İlçemiz mahallelerinde çalışmalar sürüyor…
  • 20 April 2022, Wednesday 10:20

Milas Belediyesi Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, planlanan program çevresinde çalışmalarını gerçekleştiren Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Türkevleri Mahallesi’nde 1000 m2’lik mezarlık yolu beton yol yapımı ve dere içinde sel felaketi nedeniyle yıkılan yolda 170 m. 240 cm kalınlığında demir donatılı betonla yol yapım işlerini tamamlayarak vatandaşların kullanımına sundu. Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren ekipler Bafa Pazar yeri etrafındaki imar yollarına 1100 m2 parke döşeme, Pazar yeri etrafı ve rampalarına 350 m2 beton dökümü işlerini de tamamladı.

Planlanan programlar çerçevesinde çalışmalar gerçekleştiriliyor

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Mahallelerimizde yapılması gereken çalışmaları tespit ederek, planlanan programlar çerçevesinde çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Milasımızın her mahallesine eşit ve etkin hizmet sunabilmek adına yoğun çalışmalar gerçekleştiren ekiplerimiz, ilçemiz mahallelerindeki yollarda çalışmalarını tamamlayarak, hemşehrilerimizin hizmetine sunuyor. Bu çerçevede ekiplerimiz Bafa ve Türkevleri Mahallelerimizde çalışmalarını tamamladı. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Daha güzel bir Milas için çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis