İletişim engel tanımadı

M. Önol Karadeveci Bakım Rehabilitasyon Merkezinde, özel bireylerin ve çalışan personelin moral ve motivasyonu için çeşitli etkinlikler yapıldı ve pandemi tedbirlerden dolayı yakınlarıyla uzun süre görüşemeyen özel bireylerin ve ailelerinin görüntülü olarak görüşmeleri sağlandı.

İletişim engel tanımadı

Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet vermekte olan, M. Önol Karadeveci Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü, Covid-19 tedbirleri kapsamında bünyesinde bulunan özel bireylerin ve çalışan personelin moral ve motivasyonunu en üst seviyede tutmak amacıyla kuruluş bünyesinde çeşitli etkinlikler yaparken, pandemi sürecinde alınan tedbirlerden dolayı yakınlarıyla uzun süre görüşemeyen özel bireylerin ve ailelerinin istekleri doğrultusunda görüntülü olarak görüşmeleri sağlandı.

Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seyfi Bozçelik konuyla ilgili açıklama yaparak, kurum bünyesinde bulunan özel bireyleri bu zorlu süreçte biraz olsun rahatlatmak ve aileleri ile olan özlemlerini gidermek adına her türlü kolaylığı ve etkinliği sağlamaya çalıştıklarını belirtti. Özel bireylerin aileleriyle görüştükten sonra gülümsemelerine ve sevinçlerine eşlik etmenin, içinde bulunduğumuz zorlu sürecin getirdiği sıkıntıları biraz olsun unutturduğunu dile getiren İl Müdürü Bozçelik, özel bireyleri koruma adına bakanlığın aldığı tedbirleri titizlikle uyguladıklarını söyledi.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık