Bodrum’da futbol şöleni başlıyor

​​​​​​​Bodrum Veteranlar- 39 Kırklareli Masterler Bodrum Veteranlar Futbol Takımın düzenlediği ve 3 takımın katıldığı yeni sezona hazırlık futbol karşılaşmaları şöleni bugün Saat 18.30 da Bodrum Şehir Stadyumu’nda oynanacak olan Bodrum Veteranlar- 39 Kırklareli Masterler maçı ile başlıyor.

Bodrum’da futbol şöleni başlıyor

Milasspor Masterler- 39 Kırklareli Masterler

Bodrum futbol şöleninde günün ikinci ve son maçı 21 Ağustos Cuma günü Saat 18.30 da Milasspor Masterlar futbol Takımıyla 39 Kırklareli Masterler Futbol Takımı arasında oynanacak.

Futbol Şöleninde ev sahipliği yapacak olan Bodrum Veteranlar Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Selim Demirci turnuvayla ilgili olarak yaptığı açıklamada “sezon öncesinde 3 takımın Bodrum’da biraraya gelmesi bizleri çok mutlu etti” dedi.

Güzel bir turnuva olsun

“Konuk takımlarımız 39 Kırklareli’ne ve Milasspor’a futbol şölenimize katıldıkları için şimdiden teşekkür ediyorum” diyen Selim Demirci “Saha içinde ve dışında dostluğumuzun önemi her şeyden daha değerlidir; skorlardan ziyade sporcuların arkadaşlığını ön planda tutuyoruz. Bu anlamda sanıyorum ki bugün ve yarın oynanacak olan maçlar dostluğumuzu pekiştirerek sporun birleştiriciliğini gösterecektir” diyerek, tüm takım sporcularına başarılar diledi.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık