Voleybol takımının antrenmanını izledi

​​​​​​​2020-2021 Voleybol Sezonunda ilçemizi Türkiye Büyük Erkekler Voleybol Birinci Liginde temsil edecek olan Milas Belediyespor Voleybol Takımı 10 Ekim’de başlayacak olan lig için antrenmanlarını sürdürüyor.

Voleybol takımının antrenmanını izledi

Başkan Tokat Tribünde

Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde yapılan antrenmanda Voleybol Takımını tribünden izleyen kulüp başkanı Muhammet Tokat, antrenman sonrası sporculara baklava ikramında bulunarak yeni sezon için başarı dileklerini iletti.

Teknik Sorumlu Osman Çakıray, antrenör Sefa Koşar nezaretinde yapılan antrenman sonrasında başkan Tokat sporculara yönelik yaptığı konuşmada geçen sene başarılı bir voleybol sezonu yaşadıklarını belirterek “bu sezon geçen seneden daha başarılı bir sezon olsun” dedi.

Milas’ta voleybol sporunun öncülerinden olduklarını söyleyen Başkan Tokat yeni sezonda en büyük sıkıntının taraftarsız oynamak olduğunu vurgulayarak, “sizlere güveniyorum” dedi.

Bir süre sporcuların antrenmanını izleyen başkan Tokat daha sonra günün anısı olarak sporcularla fotoğraf çektirdi.

 Suat Özcan Başarı Dileklerini İletti

Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımının Atatürk Spor Kompleksi’nde yaptığı antrenmanda kulüp başkanı Muhammet Tokat ile birlikte takımın sporcularının antrenmanını izleyen Muğla CHP Milletvekili Suat Özcan da antrenman sonrasında sporcularla bir araya gelerek yeni sezon için takıma başarılar diledi.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık