“İLK DERS” AĞAÇ DİKMEYLE BAŞLADI..

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, okulların açılış günü olan 9 Eylül’de ilk dersi orman yangınlarına ve yangınların çevremize verdiği doğa tahribatına dikkat çekmeye ayırdı.

“İLK DERS” AĞAÇ DİKMEYLE BAŞLADI..
  • 10 September 2019, Tuesday 15:12

Milas Kaymakamlığı himayesinde, Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Milas Orman İşletme Müdürlüğü işbirliğinde okulların açıldığı gün olan 9 Eylül 2019 Pazartesi günü saat 9.30’da Karakaya Mevkii’nde “İlk Dersimiz Orman” etkinliği kapsamında ilk gün, ilk ders, ilk saatte öğrencilerin katılımıyla fidanlar toprakla buluştu.

Öğrencilerde çevre bilinci oluşturmak ve orman yangınlarının tahribatına dikkat çekmek amacıyla düzenlenen “İlk Dersimiz Orman” etkinliğine Beçin, İMİ Koleji ve Özel Milas Özge Koleji öğrencileri ve velileri katıldı.

Milas Kaymakamı Eren Arslan düzenlenen etkinlikle ilgili; “Yeni eğitim-öğretim yılımıza öğrencilerimiz ile birlikte fidan dikerek başladık. Projemize katılan ve destek veren herkese çok teşekkür ediyorum.” derken, Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal; “Milas Kaymakamlığı himayesinde, Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Milas Orman İşletme Müdürlüğü tarafından düzenlenen proje ile, yeni eğitim-öğretim yılında ilk okula yeni başlayan öğrencilerimiz 'İlk Dersimiz Orman' diyerek ilk gün ilk derslerinde 3'er fidan diktiler.

Etkinliğimiz tüm yıl boyunca sürecek ve tüm öğrencilerimiz 3 er adet fidan dikerek, fidanlara isimlerini vereceklerdir. Böylece tüm öğrencilerimizin fidanları öğrencilerimiz ile birlikte büyüyecektir” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık