KALİTELİ ZEYTİNYAĞI EĞİTİMİ 13 EYLÜL’DE MİLAS’TA..

Muğla genelindeki çiftçilerin ve zeytinyağı üreticilerinin kaliteli yağ elde edebilmeleri için eğitim toplantıları düzenleyecek olan Muğla Tarım ve Orman Müdürlüğü, 13 Eylül Cuma günü saat 10.00’da Milas Ziraat Odası’nın yeni hizmet binasındaki Atatürk Konferans Salonu’nda uzman konuşmacıların katılımıyla eğitim toplantısı gerçekleştirecek.  

KALİTELİ ZEYTİNYAĞI EĞİTİMİ 13 EYLÜL’DE MİLAS’TA..
  • 10 September 2019, Tuesday 15:19

Muğla Tarım ve Orman Müdürlüğü, il genelinde çiftçilerin başlıca geçim kaynakları arasında yer alan zeytinicilik ve kailteli zeytinyağı üretimi konusunda eğitim çalışması gerçekleştirecek. Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayınlar Dairesi Başkanlığınca desteklenen, “Zeytinin Zeytinyağına Kayıpsız ve Kaliteli Yolculu” ismini taşıyan proje kapsamında ilk toplantı, 11 Eylül Çarçamba günü saat 13.00’te Muğla Ticaret Borsası’nda düzenlenecek.

Kaliteli zeytinyağı için yapılması gereken doğru uygulamalar hakkında bilgi verilecek olan toplantıda; Prof. Dr.Fügen Durlu Özkaya, Doç. Dr. Mücahit Taha Özkaya ve Ziraat Yüksek Mühendisi Özgür Dursun tarafından birer sunum yapılacak ve toplantıya katılan üreticilerin soruları cevaplandırılacak.

“Zeytinin Zeytinyağına Kayıpsız ve Kaliteli Yolculuğu” başlıklı eğitim toplantısı; 12 Eylül Perşembe günü saat 13.00’te Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda, 13 Eylül Cuma günü saat 10.00’da ise Milas Ziraat Odası’nın yeni hizmet binasındaki Atatürk Konferans Salonu’nda düzenlenecek.

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık