‘İlk okul binası’nın ihalesi yapılacak

ÖNDER Haber -

‘İlk okul binası’nın ihalesi yapılacak

İlçemiz eğitimi açısından önem taşıyan “Kampüs Alanı”nda ilk binanın yapılması için ihaleye çıkılıyor… İlk okul binası, 24 derslikli Anadolu Lisesi olacak…

Emek Mahallesi sınırları içinde yeralan ve Eğitim Kampüsü Alanı olarak belirlenen bölgeye ilk okul binasının yapılması için ihale süreci başlatıldı.

24 derslikli olarak yapılması planlanan binanın yer tesliminden itibaren yaklaşık iki yılda tamamlanması planlanıyor.

Okulun inşaatı için ihale 22 Ağustos tarihinde Muğla merkez ilçe Menteşe’de, Orhaniye Mahallesi Şehit Asteğmen Yıldıray Çeltiklioğlu Caddesi’nde bulunan Muğla Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonu’nda yapılacak.

 

20 yatırımın 8’i Milas’a

2015 – 2016 eğitim öğretim dönemi içinde ilçemize önemli yatırımların kazandırıldığını belirten Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü Şaban Karakoç, “Yatırım konusunda ilçemizde son yıllarda çok önemli gelişmeler oldu. Muğla’ya gelen 20 yatırımın 8’ini Milas’a kazandırdık. Kampüs alanımıza biri 24, diğeri 16 derslikli olmak üzere iki ayrı bina yapılacak. Ayrıca Selimiye ve Çamköy’e çok amaçlı birer salon, Güllük’e 12 derslikli, Kıyıkışlacık’a 12 derslikli, Ortaköy’e 5 derslikli bina yapılması için çalışmalar başlatıldı. Gümüşlük İlkokulu’nun yanında yeralan ve yarım kalan binanın tamamlanması için de girişimlerimiz var. Bu projelerimizin bazıları ihale sürecinde, bazılarının çalışmalarına başlandı ve kısa süre içinde tamamlanacak” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık