Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

 İlk Şampiyon, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi…

Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi:4 Anadolu Lisesi:2 Okul sporları kapsamında yapılan liseli genç erkekler futbol müsabakalarında Milas’ı temsil edecek ilk takım belli oldu. 2018-2019 Muğla Okul sporları kapsamında Milas Arena Sahasında oynanan futbol karşılaşmalarında rakibi Anadolu Lisesini 4-2 yenen Milas Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Futbol takımı, grupta oynayacağı son maç öncesi, A Grubunda şampiyonluğunu ilan etti.

 İlk Şampiyon, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi…

30 Kasım Cuma günü oynanan grup karşılaşmasının hakemliğini Muğla Bölgesi futbol hakemlerinden Tugay Ayaz, Salih İçöz ve Mustafa Coşkun yaptılar.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 beraberlikle tamamlandı. Maçın ikinci yarısında her iki takım da güzel ve keyifli futboluyla, maçı izleyenlerin beğenisini ve alkışını aldı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Anadolu Lisesi adına golleri Naim ve Melih atarken, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi adına goller Eren Polat, Onur İşler, Ahmet Ay ve Mahsun Avcılar’dan geldi.

Mehmet Akif Anadolu Lisesi:3 Sınav Lisesi:1

Gençler futbol turnuvasının 30 Kasım Cuma günü oynanan diğer bir karşılaşmasında ise Milas Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi rakibi Sınav Lisesi’ni Berkant, Ozan ve Muhammet’in golleriyle 3-1 yenerek Milas temsilciliği şansını arttırdı. Sınav Lisesi’nin tek golü Serkan Katar’dan geldi.

 Hakemlerin aracına zarar verildi

30 Kasım Cuma günü oynanan Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi- Anadolu Lisesi futbol maçı sonrasında karşılaşmanın hakem üçlüsünün otosunun lastik jantları kimliği bilinmeyen biri tarafından koparılarak zarar verildi.

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis