İlk yarının son maçı

Milas Belediyespor- Afyon Belediyesi Yüntaşspor

İlk yarının son maçı

2018-2019 Voleybol sezonunda ilçemizi Türkiye Büyük Erkekler Birinci Ligi’nde temsil eden takımımız Milas Belediyespor ilk yarının son maçı için 21 Aralık Cumartesi günü Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde ligin güçlü takımlarından biri olan Afyon Belediyesi Yüntaşspor’u ağırlayacak.
Ligde hedefini iyi oyun ve Efeler Ligi Play Off maçları olarak belirten Milas Belediyespor, geçen hafta sonu deplasmanda lig lideri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor ile oynadığı deplasman maçını 3-2 kaybetmişti. Deplasmanda lidere kafa tutan ve 1 puanla Milas’a dönen Milas Belediyespor Voleybol Takımını bu önemli lig maçında yalnız bırakmayalım.
Tribünler dolsun Milas kazansın
Milas Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammet Tokat, hafta sonu oynanacak olan Afyon Belediyesi Yüntaşspor maçına Milaslı voleybolseverleri davet ederek ‘tribünler dolsun Milas kazansın’ dedi.
Haydi Milas Takımını yalnız bırakma
‘Ligin ilk yarısının son maçında ilçemiz temsilcisini yalnız bırakmayalım haydi Milas tribünleri doldur Milasspor’u destekle’ açıklamasında bulunan Milas Belediyespor Kulüp Yönetimi, taraftarlarımızın büyük desteği ile maçı kazanmak için sahaya çıkacağız dediler.
Haftanın Voleybol Maçları
21 Aralık Cumartesi Saat 14.00
Milas Belediyespor- Afyon Belediyesi Yüntaşspor
Bigadiç Belediyespor- İstanbul Büyükşehir Belediyespor
Tofaşspor- Jeopark Kula Belediyespor
İnegöl Belediyespor- Saint Joseph
1881 Düzce Belediyespor- Alanya Belediyespor
Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor- Altekmaspor


 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık