İYİ Parti Yönetiminden aşure etkinliği

Muharrem ayı dolayısıyla bereketin simgesi aşure etkinlikleri sürerken, İYİ Parti Milas Kadın Politikaları Başkanlığı da, parti binasında bir etkinlik düzenledi. Partililerin yanı sıra Milaslı vatandaşların da katıldığı etkinliğe, ilçe dışından da çok sayıda davetli katıldı.

İYİ Parti Yönetiminden aşure etkinliği
  • 07 September 2021, Tuesday 12:37

İYİ Parti Milas İlçe Binası’nda düzenlenen etkinliğe; İYİ Parti Kalkınma Politikaları ve Turizmden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Kasım Özkan, Menteşe İlçe Başkanı Deniz Akıncı, Muğla il yönetiminden Serkan Uzun, Erdoğan Keleş, Şahin Şanlıdağ, Ayşe Tavaslı, Bodrum Kadın Politikaları yönetiminden Bennur Ertan ve arkadaşları, İYİ Parti Milas Belediye Meclis Üyesi Ali Kurt, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve parti üyelerinin yanı sıra kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Aşure etkinliğini düzenleyen İYİ Parti Milas Kadın Politikaları Başkanı Nazan Turunçluk Yakabaşı, tüm misafirlere hoş geldiniz diyerek; “Hz. Nuh’un Gemisi’nin tufandan kurtulması, Hz. Musa’nın Kızıl Deniz’den geçerek İsrail Oğulları’nı Firavun’dan kurtarması, Hz. İbrahim’in ateşe atılıp yanmaması, Hz. Hüseyin’in 72 yakınının şehit düştüğü Kerbela Olayı bu güne denk gelmektedir. Peygamber Efendimiz (S.A.V.) ‘Her kim Aşue Günü’nde ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder’ demiştir. İYİ Parti Milas Kadın Politikaları Başkanlığı olarak, ilçe başkanlığımız ile birlikte bu etkinliği düzenleyerek hem sizlerle bir araya gelmek, hem de bolluk ve bereketin simgesi aşuremizi paylaşmak istedik.

Bu tür etkinlikler aslında birer sosyal programlardır. İnsanları buluşturan, kaynaştıran, paylaşmanın ve dayanışmanın anlam olarak ne denli önemli olduğunu gösteren etkinliklerdir. Malum uzun zamandır yaşadığımız pandemi süreci bizleri bu tür organizasyonlardan kopardı. Tehlike henüz geçmiş değil. Umarız bir an önce ülkemiz ve tüm dünya bu beladan kurtulur ve özlediğimiz normal yaşantımıza yeniden kavuşuruz. Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Emin adımlarla iktidara yürüdüğümüz bu yolda bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Kasım Özkan da, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederek; “Her geçen gün büyüyen bu davada hep birlikte yol arkadaşlığı yapmaktan onur ve gurur duyduğumuz dostlarımız, siyaset kurumları bir amaç değil, halka hizmet için bir araçtır. Bu partinin neferleri olarak bizler de bu Yüce Millete hizmet için hep birlikte yola çıkanlarız. İnanan, güvenen hiç kimse bu yolu yalnız yürümeyecektir. Tıpkı Sayın Genel Başkanımızın yalnız yürümediği gibi…

Kimseyi ötekileştirmeden, ayrıştırmadan, kayırmadan, anayasamızda belirtilen eşitlik ve adalet duygusuyla bu ülkenin her karış vatan toprağına, yaşayan her insanına hizmet edeceğimiz günler yakındır. Kirlenmiş siyaset anlayışını tertemiz yüreklerimizle toprağa gömeceğimiz, halka hizmet etmenin mutluluğunu yaşarken devlet olmanın, içeride ve dışarıda saygı duyulan, güvenilen bir ülke olmanın hazzını da bu ülkenin insanlarına yaşatacağız. Bunları başarmak için sadece kendimize değil, asıl sizlere güveniyoruz. İyi ki varsınız” dedi.

Etkinliğe katılan eski Konacık Belediye Başkanı, İYİ Parti Kalkınma Politikaları ve Turizmden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun da, siyasetin doğasında ana unsurun insan olduğuna vurgu yaparak; “Bu büyük millet; dünü, bugünü ve yarınında Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedeflere ulaşmak için var gücüyle çalışmaktan yorulmamıştır, yorulmayacaktır. Bizler siyasetçiyiz. Vatandaştan aldığımız yetkiyi, onlara hizmet için kullanmak zorundayız. Kendi geleceğimizi, milletimizin ve ülkemizin geleceğinden daha üstün tutma lüksümüz yoktur. Milleti iş-aş bulamazken yöneticilerin şatafat içinde yaşadığı bir demokrasi Ulu Önder Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizin kanlarıyla suladığı bu topraklarda kurulan cumhuriyet ile özdeşleşen bir demokrasi olamaz. Asgari ücrete mahkum edilen, açlık ve yoksulluk sınırının altında ezilen bu ülkenin her vatandaşı, elbette sandık önüne geldiğinde yaşadıklarının hesabını kendini yönetenlerden sorar.

Bizler her türlü şiddetten, yasadışı oluşumlardan, çıkar ve menfaat ilişkilerinden medet ummayan bir anlayışla, başta Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener olmak üzere tüm parti kademelerimiz ve üyelerimizle günün her anında vatandaşımızla iç içeyiz. Onların sevincine ortak olmakla beraber, onların dertleriyle de dertleniyoruz.

Kimse umutsuz olmasın. Bu ülkenin aydınlık günlere kavuşacağı günler yakındır” diyerek etkinliği düzenleyen ve katılanlara teşekkür etti.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık