İYİ Parti’den istişare toplantısı

İYİ Parti İlçe Örgütü, il teşkilatı ve üyelerin de katılımıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Kasım Özkan, AKP ile hiçbir bağı olmayan kişilerin, bilgisi dışında üye yapıldığını iddia ederek süreci takip edeceklerini söyledi.

İYİ Parti’den istişare toplantısı
  • 03 March 2022, Thursday 9:18

İYİ Parti İlçe Örgütü, 1 Mart Salı günü akşamı MİTSO Konferans Salonu’nda bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı. Bir bölümü basına açık olan toplantıda ilk konuşmayı Belediye Meclis Üyesi Gürsel İnce yaptı. İnce, “Hem ekonomik, hem de siyasal olarak zor günler yaşamaktayız. Özellikle ekonomik kriz, vatandaşlarımızın hayatlarını idame ettiremeyecek duruma geldi. Sürekli artan enflasyon, döviz, artan hayat pahalılığı vatandaşlarımızın üzerinde koca bir yük olmuş durumda. Vatandaşlarımız asgari ihtiyaçlarını karşılamakta oldukça zorlanmakta. İktidar, siyasi ve ekonomik sorunları çözme yetisine sahip olmadığından vatandaşlarımızın sorunları her geçen gün çığ gibi büyümekte. Yaklaşan genel seçimler öncesinde İYİ Parti Milas İlçe Teşkilatı olarak bugün düzenlediğimiz istişare toplantısında Milaslı hemşerilerimiz için yapacağımız çalışmaları konuşacağız.” dedi.

İlçe Başkanı Kasım Özkan ise, partiye kayıtlı 945 üyenin olduğunu söyledi. Bu üyelerin 61’inin başka partiye üye gözüktüğünü ve sistemde üye kaydını yapamadıklarını anlatan Özkan, “Malum hükümet tarafından baskı uygulanarak, bırakın aile üyesini, 2 kuşak ötesindeki kişilerin bile haberleri olmadan AKP ve MHP’ye üye yapıldığı görülüyor. İstafa edip bize üye olmak isteyen arkadaşlar var, istifalarını verseler de üyelikten düşürülmüyorlar. Bu nedenle de bize kayıt yaptıramıyorlar. 4 defa dilekçe vermesine rağmen ilgili partiden istifası kabul olmayan bir büyüğümüz var. Hiçbir zaman AK Parti’nin A’sını kabul etmiş değil. Ama üye yapılmış.” şeklinde konuştu.

Özkan sözlerini, “Milas ve Milas’ın mahallelerinde tüm vatandaşlarımıza elimizi uzattık, uzatmaya devam edeceğiz. Onları kucaklayacağız, bağrımızı basacağız. Biz her seçimden önce vatandaşa giden değil, her zaman yanında olan olacağız.” diyerek sonlandırdı.

Açılış konuşmasının ardından toplantı, basına kapalı şekilde devam etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık